ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

EGT România – 100 de angajați și continuă expansiunea

ACASA > NOUTATI > EGT România – 100 de angajați și continuă expansiunea 16.05.2018
photo articol angajati 2021

EGT România – filiala locală a Euro Games Technology anunță o creștere extraordinară, dublându-și numărul angajaților în ultimul an. Odată cu angajarea celui de-al 100-lea membru al echipei EGT România în luna Martie 2018, compania a atins un prag semnificativ pe zona de resurse umane, iar creșterea rapidă a EGT România este rezultatul unei baze de date extinse a clienților, răspunzând, în același timp, unor oportunități și cereri semnificative din piață. Clienții continuă să ne aducă noi și noi proiecte, ceea ce necesită angajarea mai multor persoane, iar reputația noastră este de așa natură încât ne adresăm noilor talente ca o companie ce oferă noi provocări și în care își pot dezvolta expertiza.

Diana Simion – Manager HR spune că dezvoltarea echipei până la 100 de angajați înseamnă "Oamenii văd oportunitățile profesionale, rămân în cadrul companiei și se bucură să lucreze în cadrul echipei EGT România. Mulți dintre primii angajați sunt încă alături de noi. Creșterea a adus, de asemenea, talente și energie semnificative, construim și conturăm continuu același nucleu care ne-a adus împreună".

Pe măsură ce ne dezvoltăm, ne angajăm să oferim clienților noștri servicii excepționale și să ne ocupăm de nevoile lor. Aceasta a determinat ca în anul 2017 să creăm un departament unic de asistență pentru clienți, care este neegalat în industria locală a jocurilor de noroc, completând expertiza departamentelor Tehnic și Vânzări, precum și adăugarea de personal nou în departamentele de Cercetare și Dezvoltare, Logistică și Aprovizionare, Financiar și Juridic. Experții cu experiență din alte medii au venit cu idei noi și au îmbunătățit procesele de lucru, dar au și validat unele dintre metodele de lucru existente.

EGT România a fost înființată în 2012, devenind rapid una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în industria jocurilor de noroc din România și se remarcă ca fiind un punct de reper local EGT, al cărei punct de referință în afaceri este calitatea produselor și serviciilor.

Consultați datele de contact ale colegilor din pagina dedicată aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!