RO EN

EGT România înregistrează creșteri semnificative în piața industriei jocurilor de noroc

ACASA > NOUTATI > EGT România înregistrează creșteri semnificative în piața industriei jocurilor de noroc 12.12.2017
egt romania cresteri piata locala jocuri de noroc

Încă de la început, din 2005, anul înființării companiei, EGT România a avut creșteri rapide, dezvoltând într-un timp foarte scurt un business important pentru industria locală a jocurilor de noroc.

Mai mult, în ultimii ani, evoluția EGT România s-a concretizat pe mai multe planuri: produse și servicii, imagine, cotă de piață, model de business, echipă.

Produse și servicii

Investiția în tehnologie a fost mereu o prioritate pentru noi, iar obiectivele și rezultatele noastre s-au concretizat mereu în inovație și calitate, asigurându-ne astfel parteneriate solide și noi colaborări importante.

Ultima generație a aparatelor de slot, Super Premier și P-42V Up și St Curved, a fost lansată cu succes pe piață odată cu instalările aparatelor de slot în unele dintre cele mai prestigioase săli de jocuri din România. Au câștigat imediat admirație, fiind atracția numărul 1 a jucătorilor pasionați. Monitoarele curbate, ecranele high definition, sistemele de sunet stereo, lumina LED ambientală captează atenția tuturor, iar mixurile variate de jocuri asigură o experiență completă.

Super Premier este și cel mai apreciat slot machine al anului 2016 și pentru că ne dorim să fie accesibil oricărui operator care vrea să ofere cea mai bună experiență clienților, îl oferim la promoție în această perioadă. Astfel că poate fi achiziționat la un preț începând de la 15 E/zi până la finalul lunii februarie 2018.

De asemenea, Best Seller-ul anului 2017, P-27/27 St Slim, este și el la promoție și pornește de la 12 E/zi la vânzare, cu aceeași valabilitate a ofertei, până la finalul lunii februarie.

Toate promoțiile spectaculoase EGT România pot fi văzute prin click aici.

Echipa EGT România

Anul 2017 a însemnat pentru EGT România și mutarea într-o noua clădire, mai mare, pe măsura numărului angajaților companiei, într-o zonă ultracentrală a Bucureștiului, Floreasca, pe strada Sergent Matei Dumitru, nr. 1-3, sector 2, București.

Echipa EGT România s-a dezvoltat și pe zona de expertiză, având acum un grup puternic de manageri senior și middle.

În continuare EGT România este în proces de angajare și integrare a celor mai buni oameni pe diverse domenii: vânzări, IT, juridic, contabilitate, tehnic, graphic design, programare, tester de software etc.

Toate joburile deschise EGT România pot fi accesate aici.

Parteneri EGT România

Pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienților și partenerilor noștri, am lansat departamentul de Customer Care care, la sfârșitul lunii martie a acestui an, era deja complet implementat și pregătit să preia și să îmbunătățească comunicarea cu partenerii EGT România, concentrându-se pe rezolvarea problemelor și îmbunătățirea fluxului de informații dintre parteneri și departamentele noastre. Toate sugestiile, situațiile și recomandările au trecut, de atunci, prin departamentul nostru de Customer Care.

Datele de contact ale departamentelor EGT România sunt aici.

Pe website am creat și o secțiune dedicată exclusiv partenerilor noștri. Acest nou serviciu vine în întâmpinarea tuturor partenerilor, oferind posibilitatea de a-şi face cunoscute activitatea şi businessul, prin promovarea pe această secţiune, complet gratuit.

Secțiunea Parteneri poate fi accesată prin click aici.

Awareness

2017 a fost un an excelent în ceea ce privește awareness-ul pentru EGT România. Am câștigat o și mai mare recunoaștere în industria locală, membrii echipei noastre evidențiind excelența noastră prin canale online și offline. Proiectul proaspăt lansat, www.egt-bg.ro, a atins un număr impresionant de vizitatori unici și o bază de cunoscători care verifică regulat noutățile oferite la secțiunile Știri, Parteneri, Outlet ale paginii web.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!