ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

EGT România lansează noi promoții pentru slot machines!

ACASA > NOUTATI > EGT România lansează noi promoții pentru slot machines! 21.01.2020
promotii 800x600

O provocare pe care întotdeauna EGT România a acceptat-o, atât față de clienți, cât și față de alți operatori, mare parte devenind deja parteneri, este de a le oferi mereu oportunitatea de a-și crește business-urile prin alegerea celor mai performante, atrăgătoare, interactive, premiate și apreciate produse din industria jocurilor de noroc. Astfel că, periodic formulăm oferte cât mai atractive care să ușureze decizia de a progresa a fiecărui operator.

Începând cu luna ianuarie 2020, EGT România oferă operatorilor posibilitatea de a achiziționa aparate de slot atât din generațiile anterioare, cât și din cele mai recente modele, la prețuri extraordinare și în condiții favorabile.

VEGA VISION UP, VEGA VISION +UP, VEGA VISION +ST – în 12 sau 24 de rate fără avans

Solicitările din ce în ce mai diverse ale jucătorilor dezvoltă nevoia operatorilor de a integra produse și servicii pe măsură în sălile de joc. AWP-urile sunt unele dintre ele. Ținând cont de acest aspect, puteți beneficia acum de următoarea ofertă:

  • Puteți achiziționa cabinete din gama Vega Vision cu mixuri AWP în 12 sau 24 de rate, fără avans.
  • Puteți achiziționa, de asemenea, cabinete din gama Vega Vision în 12 sau 24 de rate, fără avans, și dacă alegeți mixuri de joc din gama Collection Series.

!!! În plus, preîntâmpinăm și varianta în care vreți să faceți conversie de la AWP la Collection Series sau invers, astfel încât să fie un cost minim pentru dumneavoastră. Beneficiați, așadar, de conversie la doar 999 Euro + TVA (față de 1950 Euro + TVA – prețul de bază).

Vizualizează oferta aici!

P-24/24 UP, P-27/27 ST SLIM – 2 luni cu titlu gratuit!

Tot cu mixuri de jocuri AWP, aceste aparate de joc EGT, premiate și apreciate ani la rând, sunt încă în topul preferințelor jucătorilor și operatorilor deopotrivă.

Oferta specială activă este:

  • Beneficiați de 2 luni cu titlu gratuit la închirierea P-24/24 Up sau/și P-27/27 St Slim cu mix de jocuri AWP

Vizualizează oferta aici!

S32/55 – gama S-line – discount 40 E

Prezentat pentru prima dată în România în septembrie 2019, în cadrul EAE, terminalul S32/55, din gama multiplayer S-line, impresionează prin aspectul impunător, cu afișaj dominant de rezoluție 4K, de 55 inches.

Oferta activă:

  • Puteți închiria S32/55, în această perioadă, beneficiind de 40 E discount.

Vizualizează oferta aici!

Pentru întrebări,  informații complete și detalii suplimentare, vă invităm să contactați echipa de vânzări EGT România la datele disponibile aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!