ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

EGT România își mută sediul!

ACASA > NOUTATI > EGT România își mută sediul! 10.07.2017
egt romania se muta in floreasca

EGT România își mută sediul social și birourile în Floreasca, începând cu data de 17 iulie 2017.

Adresa noului sediu este: Str. Sergent Matei Dumitru, nr. 1-3, sector 2, București, în apropiere de Promenada Mall, chiar în fosta clădire CASMB.

În zilele de 13 şi 14 iulie 2017 vom fi în plin proces de relocare, aşadar activitatea EGT România va fi înghețată şi nu vom putea răspunde solicitărilor dumneavoastră. Pentru urgenţe, vă rugăm insistent să ne contactați înainte de data de 13 iulie sau imediat după mutare, pe 17 iulie 2017, când revenim la program normal, dar într-o altă clădire.

Creştem şi ne îmbunătăţim pentru a vă putea oferi constant toate condiţiile unei experienţe de succes alături de noi. De aceea vă mulţumim pentru înţelegerea pentru această întrerupere a activităţii pe care ne străduim să o facem cât mai scurtă pentru a reduce cât mai mult disconfortul dumneavoastră.

După 17 iulie 2017, EGT România vă aşteaptă într-un nou sediu – mai mare, mai încăpător, mai modern, ales pentru noi, dar mai ales pentru voi, într-o zonă ultracentrală a Bucureştiului:  Str. Sergent Matei Dumitru, nr. 1-3, sector 2, București.

Pentru orice informație suplimentară, vă reamintim că puteți lua legătura cu noi contactând departamentul de relații cu clienții EGT România, ce va stă la dispoziție de luni până vineri, în intervalul 9.00-18.00, la datele de contact de aici.

egt romania se muta in floreasca sergent matei dumitru harta egt romania noul sediu floreasca

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!