RO EN

EGT Steel Production - noul membru ambițios al familiei EGT

ACASA > NOUTATI > EGT Steel Production - noul membru ambițios al familiei EGT 16.03.2021
egt steel production new subsidiary company

Siderurgia este obiectul principal de activitate și domeniul de competență al EGT Steel Production. Înființată în martie 2020, ca o companie subsidiară a Euro Games Technology, misiunea sa este de a fi un participant cheie în producerea aparatelor EGT atât prin realizarea carcaselor sudate, cât și a tuturor accesoriilor și elementelor din oțel cu care sunt dotate cabinetele (suporturi pentru validatorii de facturi și contoare, carcasele platformelor Exciter etc.)

Directorul general al companiei este domnul Ștefan Georgiev, specialist cu vechime în industria siderurgică, a cărui experiență este legată nu doar de structurile ușoare din oțel, ci și de cele din oțel greu. Sub conducerea sa au fost realizate proiecte responsabile și de mare anvergură în diferite sectoare din domeniu, inclusiv în industria construcțiilor și cea petrochimică, atât în Bulgaria, cât și în străinătate.

„Rolul principal al EGT Steel Production este de a oferi mai multă flexibilitate departamentului de cercetare și dezvoltare extrem de eficient al Euro Games Technology, astfel încât toate noile modele de sloturi, dezvoltate de acesta, să fie realizate și testate intern înainte de începerea producției lor în serie”, a explicat domnul Georgiev. „În calitate de CEO, sunt de asemenea ambițios să atrag cât mai mulți clienți externi internaționali și să le ofer acestora o gamă largă de produse din oțel. EGT Steel Production va fi competitivă la scară globală."

Baza tehnico - materială a companiei se întinde pe o suprafață de 5000 mp din care 3000 mp sunt reprezentați de suprafața interioară a acesteia. Unitatea de producție include 4 ateliere principale: unul pentru tăierea cu laser a materialelor din tablă unde este utilizat un centru de perforare CNC de ultimă generație și înaltă performanță; altul pentru formarea detaliilor cu mașini CNC cu presă de îndoit materiale cu grosimi de până la 15 mm și pentru montarea elementelor de fixare cu un CNC/NC și presă manuală, dar și două ateliere pentru sudare (manuală și robotizată), operațiuni de asamblare finală și finisare, cum ar fi curățarea mecanică și pregătirea pentru vopsire.

În prezent, EGT Steel Production se bazează pe un personal format din ingineri tehnici, proiectanți mecanici, specialiști în configurarea mașinilor, profesioniști în logistică, manageri pentru controlul calității, lucrători și personal administrativ. Numărul lor este în continuă creștere. „În această etapă ne concentrăm pe renovarea completă a fabricii, acțiune pe care am început-o atunci când ne-am mutat și pe care intenționăm să o finalizăm în prima jumătate a anului 2021”, a explicat domnul Georgiev. „Conform planului este și optimizarea operațiunilor noastre de producție, proces care se realizează simultan.”

Capacitatea de producție a companiei este de 150 de tone de oțel prelucrat pe lună. Implementarea mai multor automatizări, dar și migrarea către echipamente noi și mult mai eficiente asigură o creștere continuă a productivității care, în 2021, este de așteptat să ajungă la 200 de tone lunar. Calitatea este monitorizată în mod constant și este garantată de un QMS care acoperă toate fazele de fabricație, iar perfecțiunea sa este susținută și de îmbunătățirea continuă a mediului de lucru, introducerea de noi tehnologii, optimizarea logisticii interne, precum și de sistemul SAP ERP prin care noua filială se alătură structurii de informare generală a EGT.

Potrivit domnului Georgiev, în afară de efectele negative, criza actuală generată de COVID-19 deschide o oportunitate pentru EGT Steel Production: „Compania noastră este strâns legată de industria cazinourilor și scăderea actuală a volumului nostru de muncă aduce cu sine probleme de natură financiară, dar, de asemenea, este o realitate faptul că acesta este momentul perfect pentru a efectua toate lucrările de renovare și de îmbunătățire planificate de organizație, într-un mod cât mai eficient. Drept urmare, vom optimiza costurile pentru producția cabinetelor, vom spori flexibilitatea la lansarea de noi modele, vom scurta termenele de producție, vom îmbunătăți comunicarea și eficiența muncii și toate acestea vor contribui într-un mod pozitiv la calitatea produselor finale ale EGT. De asemenea, ne vom concentra pe proiecte interne de optimizare a liniilor de asamblare la principala fabrică a Euro Games Technology pentru care pregătim, în prezent, câteva echipamente și componente speciale."

În 2021, EGT Steel Production va continua să își mărească capacitatea. Scopul final al companiei este diversificarea portofoliului Euro Games Technology cu și mai multe servicii, dar și produse din metal pentru piața internațională. Ambiția sa este, de asemenea, să se claseze printre cei mai buni din sectorul său de activitate. Aceasta este ceea ce domnul Georgiev își dorește și pentru el însuși, în calitate de CEO - să conducă o echipă care se numără printre profesioniștii de top în domeniul său de competență.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!