RO EN

EGT și E-Systems GmbH – prezenți la Totally Gaming Summit, Estonia

ACASA > NOUTATI > EGT și E-Systems GmbH – prezenți la Totally Gaming Summit, Estonia 16.11.2017
totally gaming summit estonia egt 2017 2021

Euro Games Technology și partenerul său din tările Baltice, Germania, Elveția și Rusia – E-Systems GmbH, au fost sponsorii Gold ai Totally Gaming Summit 2017 care a avut loc la Hilton Tallinn Park, Estonia în perioada 31 octombrie-2 noiembrie. În cadrul evenimentului, celebru la nivel mondial, EGT a expus trei dintre cele mai performante modele de aparate de joc din portofoliu.

Aparatele de slot Curved din seria Premier – P-42V Up si St, dispun de câte un monitor curbat de 42-inch orientat orizontal, cu touch screen integrat, pentru un impact vizual şi mai puternic asupra jucătorilor. Designul lor modern, mixurile bogate de jocuri și platforma inovativă Exciter III fac ca aceste aparate de slot să fie preferatele diverselor săli de jocuri. Modelul bine cunoscut P-27/32H St se diferențiază prin monitorul landscape de 32-inch și topper. Portofoliul de sisteme de jackpoturi EGT a fost reprezentat de unul dintre cei mai exotici membri – sistemul de jackpot cu tematică chinezească, local progresiv cu 4 niveluri, Fu Gui Rong Hua, ale cărui două jocuri, Eternal Lotus și Empress Gold oferă jucătorilor delectare fără comparaţie. Mixurile de jocuri Red și Fruits Collection 2 din Collection Series, ambele conținând 48 de titluri, au garantat de asemenea, delectarea vizitatorilor standului EGT.

Stanislav Stanev, directorul de vânzări și marketing al EGT, spune despre eveniment: “Prezența la Totally Gaming Summit este deja o tradiție pentru compania noastră; în plus, am fost întotdeauna foarte mulțumiți de eveniment. Ediția din acest an nu a fost o excepție în ceea ce priveste know-how-ul comun și discuțiile deschise pe tema ultimelor tendințe, oportunități și provocări în industria jocurilor de noroc. În acest sens, expunerea noastră a consolidat principalul concept al evenimentului, fiind în sine centrul unora dintre cele mai moderne tehnologii pe segmentul de sloturi.” Emilia Tomachinska, directorul general al E-Systems GmbH, a adăugat că evenimentul a fost frecventat de o mulţime de vizitatori și că s-a bucurat de oportunitatea de a întâlni colegi și prieteni din Estonia și Europa.

Totally Gaming Summit a combinat viziunea, inovația, ultimele tendințe în gaming, studii de caz și dezvoltări de ultimă oră ale industriei într-un concept intensiv și plăcut, care s-a dovedit deja relevant în furnizarea tuturor informațiilor necesare pentru planificarea și implementarea unei strategii de gaming de maximă eficiență. Evenimentul este organizat anual și este frecventat de unii dintre cei mai importanți operatori și furnizori din industria jocurilor de noroc din întreaga lume.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!