RO EN

EGT este pentru a doua oară consecutiv “liderul anului”

ACASA > NOUTATI > EGT este pentru a doua oară consecutiv “liderul anului” 22.12.2017
lider bulgaria true leader euro games technology 2021

Euro Games Technology a primit premiul de “Lider adevărat” pentru a doua oară în a cincea ediție anuală a aceluiași concurs. Compania a numit nouă dintre cele mai bune 300 de firme din Bulgaria. Recunoașterea este datorată rezultatelor din 2016 când EGT a înregistrat o creștere de aproape 80% în EBIDTA, comparativ cu anul anterior, ajungând astfel în top zece cele mai de succes business-uri din țară, în toate industriile, după ce fusese deja desemnată lider la categoria sa, “Producția de echipamente și componente tehnice”, depășindu-l de trei ori pe cel de-al doilea concurent din industrie, potrivit EBIDTA.

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc pe 12 decembrie la Rainbow Plaza, Sofia, urmată de o cină festivă. “Această recunoaștere este o adevărată onoare pentru noi, mai ales că o primim în anul în care sărbătorim 15 ani de activitate”, a spus Stanislav Stanev, directorul de marketing & vânzări EGT. “În acest interval de timp, compania noastră s-a remarcat nu numai ca unul dintre cei mai importanți producători în economia globală a Bulgariei, dar s-a extins în peste 80 de țări cu produsele și serviciile din portofoliu, dezvoltând o rețea de 20 de birouri în întreaga lume. Am realizat acest lucru datorită echipei EGT și a credinței că singura cale spre succes este de a oferi mai mult clienților noștri, depășindu-le așteptările. Sunt încrezător că trebuie să mergem mai departe pe aceeași cale ascendentă pentru a menține sau chiar pentru a îmbunătăți rezultatele impresionante pe care le-am avut până acum.”

Concursul “Liderul Adevărat” este organizat de ICAP Bulgaria, parte din ICAP Group – cel mai mare grup de informare și consultanță în business din sud-estul Europei și una dintre puținele companii recunoscute ca ”Agenție de Rating” de către Autoritatea  Securității și Pieței Europene din regiune. Câștigătorii sunt desemnați pe baza indiciilor măsurabile și obiective, luând în considerare doar informațiile publice oficiale, fără a include evaluarea subiectivă a juriului sau rezultatele anchetelor publice. Companiile participante trebuie să îndeplinească criterii cum ar fi: să fie una dintre cele mai profitabile firme potrivit EBITDA pentru anul în cauză, să aibă creșteri ale numărului de angajați și să obțină un rating ridicat.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!