RO EN

Fruits Collection 2 – acum cu Aprobare de Tip în România!

ACASA > NOUTATI > Fruits Collection 2 – acum cu Aprobare de Tip în România! 12.02.2018
fruits collection2 egt romania arpobare de tip 5a82a06ed5a65

EGT România a obținut Aprobarea de Tip pentru Fruits Collection 2, fiind acum disponibilă pentru comenzi și/sau kituri de conversii.

Fruits Collection 2, parte din gama de mixuri de joc Collection Series, este una dintre cele mai apreciate și savurate mixuri de jocuri pe plan internațional, care vine cu un plus de 10 jocuri față de prima generație Fruits Collection.

Jucătorii se pot bucura de mixul de jocuri Fruits Collection 2 pe diverse aparate de joc, de la binecunoscutele modele din generațiile anterioare, Vega Premier, Vega Vision Upright și Vega Vision Slantop, la aparate EGT consacrate deja pe piața locală și internațională a jocurilor de noroc ca P-24/24 Up, P-24/24 St, P27/27 St Slim, P27/27 St, P27/32 H St, P24/32H UP DL, până la noile lansate P-42V UP Curved, P-42V St Curved și Super Premier.

Vezi aici care sunt cele 48 de jocuri icluse în mixul de jocuri EGT Fruits Collection 2.

fruits collection 2 collection series fruits collection 2 collection series egt romania fruits collection 2 collection series euro games technology fruits collection 2 slots euro games technology fruits collection 2 video slots fruits collection 2 video slots egt

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!