ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

Colecția de jocuri Fruits Power HD are acum Aprobare de Tip!

ACASA > NOUTATI > Colecția de jocuri Fruits Power HD are acum Aprobare de Tip! 17.09.2020
fruits power hd news 800x600 5f630281d5393

Fruits Power HD, cel mai nou mix de jocuri cu fructe, dar nu exclusiv, din portofoliul EGT, face parte din marea colecție Power Series, creată special pentru noua și revoluționara generație de slot machines General Series.

Acum, Fruits Power HD are Aprobare de Tip pentru România, ceea ce înseamnă că este disponibilă pentru achizitionare și conversii. 56 de titluri recunoscute și îndrăgite de cei mai pasionați jucători oferă un entertainment complet alături de aparatele ultraperformante General Series.

Colecția de jocuri Power Series, care cuprinde pe lângă Fruits Power HD, și Green Power HD, respectiv Purple Power HD, este o compilație puternică a celor mai bune titluri EGT și EGT Multiplayer - numeroase și diverse jocuri slot și ruletă, Blackjack, Baccarat și Keno se îmbină perfect cu elegantele aparate de joc din gama General Series și astfel beneficiază de avantajele monitoarelor full HD ale acestora, de navigare ușoară prin intermediul tastaturilor cu afișaj tactil dinamic și de performanțe înalte dovedite ale platformei Exciter III.

Vedeți aici cele 56 de jocuri incluse în colecția Fruits Power HD.

Pentru detalii despre conversii Fruits Power HD, contactați managerii de vânzări EGT România aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!