ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

G2E Asia 2019 – următoarea acțiune a EGT în Asia

ACASA > NOUTATI > G2E Asia 2019 – următoarea acțiune a EGT în Asia 03.05.2019
egt g2e asia 2019

EGT și EGT Multiplayer sunt pregătite pentru următoarea expoziție G2E Asia din Macao, succedată numeroaselor instalări realizate în Asia de la ultima ediție a evenimentului din 2018. Aproximativ 400 de poziții de joc, ce incud variate modele de produse EGT, au întâmpinat oaspeții a 19 cazinouri; anul acesta se continuă instalările, conform contractelor deja agreate. Operatorii de jocuri de noroc din fiecare țară și-au exprimat preferințele pentru anumite produse din portofoliu, însă seria S-Line a avut un succes general cu terminalele S32, S32/32, S32/32/27, S32/32/32, precum și ruletele automate R-Line și mesele de ruletă cu ecran tactil T-Line cu 6 și 12 posturi de joc, conectate la sistemul de jackpot Jackpot Cards și mixul de jocuri Wang Collection, special dezvoltat pentru piața din Asia. EGT a devenit popular cu mixurile din seria Collection, specifice gamei de sloturi, prezentate pe aparate de joc dintre cele mai apreciate în piață, P-42V St Curved, precum și cu sistemele de jackpot Fu Gui Rong Hua și Cai Shen Kingdom (ultimul prezentat și pe aparatul de joc P-24/32 Up).

Toate aceste produse pot fi admirate la standul EGT și EGT Multiplayer A1605 în timpul expoziției (21-23 mai 2019), alături de sistemul de jackpot progresiv de 4 niveluri, cu tematică asiatică, Dragon’s Turn, și de cele mai noi sisteme de jackpot-uri cu incursiuni în Egiptul antic – Sands Princess ( 5 niveluri progresive) și Ancient Spin (4 niveluri progresive). Principala atracție EGT va fi totuși seria General, prezentată pentru prima dată în regiune, cu cele noi aparate de slot - G 27-27 Up și St, G 27-32 Up și St și extrem de confortabilele G 32-32 VIP și G 55 Curved VIP, care încorporează scaune de lux cu boxe stereo,  butoane de comandă pentru volum și pentru funcțiile principale ale jocului. Toate modelele "G" sunt concepute pentru a aduce tehnologiile moderne în fiecare sală de joc. Monitoarele HD fără rame reproduc imaginea cu o claritate excepțională; designul, bazat pe o multitudine de caracteristici ergonomice, precum și iluminarea LED-urilor, impresionează cu un aspect elegant din orice unghi; tastatura mare și confortabilă este creată pentru o utilizare vastă, combinând afișaje dinamice touch și butoane electromecanice; contoarele mecanice bine poziționate asigură un acces facil și o vizibilitate bună.

Două noi colecții de jocuri vor însoți aparatele de slot din gama "G". Mixurile General - Red HD și Fruits HD vor prezenta câte 54 de titluri, iar colecția Power - Red HD, Purple HD și Gold HD oferă câte 10 jocuri pentru fiecare mix. Toate se bazează pe o grafică spectaculoasă, pe modele matematice eficiente și pe platforma de înaltă performanță Exciter III.

EGT Multiplayer va prezenta, în premieră pentru Asia, în cadrul expoziției, terminalul S-Line S 32/55. Pe lângă faptul că este un produs adaptabil și flexibil, putând fi aranjat în diferite configurații în sala de joc, își câștigă fanii necondiționat cu designul său elegant și fin, cu monitorul său principal de 32 de inch full HD cu ecran tactil, cu cel de-al doilea display vertical de informare, de 55 de inch și cu puterea uimitoare a rezoluției de înaltă definiție. Designul extrem de subțire și streamingul video în timp real al centrului de ruletă automată sau live vor spori și mai mult entuziasmul utilizatorilor de a experimenta jocul de pe terminal. Noul monitor LED multimedia de trei metri, imaginea luminoasă de o calitate excelentă, va câștiga, de asemenea, admirația publicului.

Sistemul de casino management Spider și-a îmbunătățit funcțiile - gama sa de operațiuni s-a extins acum pentru a include modulul nou dezvoltat de urmărire a jucătorilor. Scopul său este de a asigura informațiile despre jucători în timp real, istoricul detaliat al clienților, statisticile pentru jocuri, gestionând în același timp conturile pe mai multe site-uri, programele de loialitate și beneficiile pentru oaspeții cazinoului, definite prin criteriile personalizate ale operatorului.

În 2019, EGT intenționează să pătrundă și pe piața din Vietnam, în principal cu modele din seriile S-Line, R-Line și T-Line, precum și cu sistemele de jackpot Fu Gui Rong Hua și Cai Shen Kingdom prezentate pe aparatul de slot P-42V Curved și cu linia de sloturi General. Va fi un an interesant pentru echipa EGT și clienții săi deopotrivă!

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!