RO EN

G50-50 C VIP are Aprobare de Tip pentru Green General HD și Green Power HD

ACASA > NOUTATI > G50-50 C VIP are Aprobare de Tip pentru Green General HD și Green Power HD 13.05.2022
pacanele bulgaresti egt sloturi online

Cel mai nou cabinet pentru care EGT România a obținut Aprobarea de Tip este impresionantul G50-50 C VIP.

Parte din noua generație de sloturi EGT, General Series, G50-50 C VIP este disponibil acum pentru instalare în toate sălile de jocuri de noroc împreună cu două mixuri de jocuri EGT foarte cunoscute, Green General HD și Green Power HD.

Titlurile incluse în cele două colecții sunt prezentate în detaliu aici.

Cu un design rafinat, dat de combinația perfectă de forme, materiale și suprafețe extrem de atent realizate la care se adaugă confortul absolut demonstrat atât prin caracteristicile ergonomice, cât și prin integrarea scaunului executiv multimedia în structura acestuia, luxosul cabinet G50-50 C VIP promite încă de la început să uimească toți utilizatorii.

Ore intregi de joc captivant pentru toți jucătorii care vor fi fascinați de caracteristicile noului G50-50 C VIP și de selecția specială de jocuri incluse în cele două mixuri EGT.

G50-50 C VIP, slotul EGT conceput special să uimească jucătorii

Două monitoare curbate, frameless, cu ecrane impresionante de 50” ce reproduc imaginea cu o claritate absolut excepțională vor introduce automat utilizatorul în lumea plină de aventură și suspans a jocului ales pentru o experiență de neuitat.

G50-50 C VIP se remarcă încă de la prima interacțiune prin designul ultra-modern, lucrat impecabil până la cele mai mici detalii, fiind proiectat special pentru a oferi tuturor utilizatorilor un confort de neegalat și multiple oportunități. Scaunul multimedia executiv cu comenzi integrate, tastatura mare prevăzuta cu afișaj cu touch dinamic, lumina led ambientală discretă, dar atractivă, prezentă pe laturile cabinetului sunt câteva dintre elementele de top care vor aduce satisfacție garantată fiecărui jucător.

Toate caracteristicile acestui cabinet sunt disponibile în pagina de produs.

Fuziunea perfectă dintre inovația tehnologică și luxul evident este ceea ce-l face pe G50-50 C VIP deosebit de atrăgător pentru utilizatori, în timp ce pentru operatori este aliatul perfect cu toate atributele necesare pentru a readuce orice jucător în sălile de jocuri în care este instalat.

Includem aici și farmecul titlurilor de excepție cuprinse în cele două mixuri de jocuri EGT care vin la pachet cu povești încântătoare, cadre de joc spectaculoase, efecte sonore epice și funcții care le aduc jucătorilor recompense extraordinare.

Atât Green General HD, cât și Green Power HD sunt compilații populare printre jucătorii pasionați care apreciază divertismentul de calitate, iar operatorii experimentați știu că o experiență reușită de joc se construiește din multiple elemente generatoare de satisfacție, confort și rezultate, iar produsele împreună cu soluțiile propuse de EGT România știu cel mai bine să facă acest lucru.

Pentru comenzi sau orice alte informații, vă invităm să luați legătura cu managerii de vânzări EGT România pe care îi găsiți aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!