RO EN

Aprobare de Tip pentru noul G50 C ST cu 5 mixuri de joc

ACASA > NOUTATI > Aprobare de Tip pentru noul G50 C ST cu 5 mixuri de joc 01.07.2021
g50 c st slot egt romania

Cabinetul G50 C ST, model lansat în anul 2020, este acum și în România. Nu ezitați să contactați echipa noastră de vânzări aici pentru comenzi.

Parte din General Series, cea mai nouă generație de slot machines, G50 C ST este dispobil pentru comenzi. Astfel, toți operatorii care vor să aibă acest cabinet în sălile lor de jocuri de noroc au acum ocazia să-l achiziționeze împreună cu mixuri importante de joc, din cele mai renumite colecții de jocuri EGT: General Series, Power Series sau chiar Collection Series.

Pentru că softurile ce urmează să ruleze pe acest cabinet curbat, extrem de sofisticat, sunt deosebit de importante pentru ca userii finali să experimenteze un joc de cea mai înaltă calitate, EGT România a obținut deja Apobarea de Tip pentru o gamă diversificată de mixuri de joc:

Eleganța ecranelor curbate a fost întotdeauna apreciată în piață, iar G50 C ST prezintă toate caracteristicile necesare pentru a garanta un joc memorabil chiar și celor mai pretențioși utilizatori.

Cu un design de excepție dat de monitorul curbat frameless de 50 inch, cu ecran tactil integrat pentru o interactivitate mai mare, la care se poate adăuga opțional un topper multimedia de 27 inch, acest model al seriei General excelează prin calitate și performanță, completând cu succes portofoliul impresionant de produse EGT pentru industria jocurilor de noroc din România.

Susținut de ultra-performanta platformă Exciter III, cabinetul cu ecran curbat G50 C ST, combină confortul fără egal cu aspectul modern oferind, împreună cu cele 5 mixuri de joc, o extraordinară variantă destinată să satisfacă chiar și cele mai aprinse dorințe în materie de gambling ale tuturor jucătorilor.

Pentru specificații tehnice complete vizitează pagina dedicată acestui cabinet aici.

Informații suplimentare și detalii despre modalitățile de achiziție pot fi discutate cu managerii de  vânzări EGT România. Datele lor de contact sunt disponibile aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!