RO EN

G 55 C VIP este nominalizat pentru produsul land-based al anului

ACASA > NOUTATI > G 55 C VIP este nominalizat pentru produsul land-based al anului 11.09.2020
1

Cabinetul G 55 C VIP al Euro Games Technology este unul dintre finaliștii celei de-a 7-a ediții consecutive a Global Gaming Awards Las Vegas 2020 (GGA). În ciuda provocărilor pentru întreaga industrie a jocurilor de noroc din acest an, competiția încă sărbătorește realizările din domeniu și companiile care au performat în ultimele 12 luni.

Modelul de slot al EGT este prezent pe lista scurtă a nominalizărilor din categoria „Produsul land-based al anului”, distingându-se prin performanța fiecărui echipament, tehnologie sau particularitate care contribuie la îmbunătățirea experienței din cazinou. Cabinetul va concura pentru primul loc cu alte 9 produse, iar câștigătorul final va fi anunțat la o ceremonie online care va avea loc pe 5 octombrie, ca parte a evenimentului digital G2E.

G 55 C VIP este cel mai remarcabil membru al General Series - cea mai nouă generație de sloturi EGT. Pentru elaborarea sa, producătorul a folosit cele mai noi tehnologii, materiale remarcabile, o vastă experiență acumulată în proiectarea tehnică și a pregătit, de asemenea, o bibliotecă multigame extrem de competitivă, de o calitate grafică HD, modele matematice eficiente și diversitate de top.

G 55 C VIP are toate caracteristicile necesare pentru a garanta un joc extrem de plăcut chiar și celor mai pretențioși utilizatori. Ecranul său curbat de 55 de inch fără cadru, cu ecran tactil integrat, învăluie jucătorul cu o imagine HD clară și vie, afișând toate informațiile și meniurile într-un sistem ușor de înțeles și de utilizat. Sunetul stereo de înaltă calitate adaugă o senzație și mai realistă jocului pentru o experiență generală superioară.

Tastatura cu afișaj tactil dinamic și butoane electromecanice este modernă, mare și convenabilă. Portul USB încorporat pentru încărcare rapidă este un alt avantaj pentru jucători, iar scaunul multimedia reglabil inclus aduce confortul la nivelurile maxime, creând un spațiu de joc individual, amplu, VIP. Comenzile de sunet și joc încorporate în cotiere și difuzoarele stereo din tetieră facilitează interacțiunea ușoară, relaxată și plăcută cu întregul conținut bogat al mixurilor multigame, oferite împreună cu aparatul de slot.

Competiția GGA este susținută de publicația de jocuri B2B Gambling Insider în asociere cu G2E și acordă premii pentru 12 categorii, acoperind atat zona de land-based, cât și pe cea digitală din industrie. Comisia de evaluare este formată din 100 de directori de nivel C de la cele mai mari și mai notabile companii din industrie, inclusiv producători, furnizori, operatori de cazinouri și experți. Anul acesta, arbitrul oficial de vot va fi din nou KPMG Isle of Man.

Detalii complete despre aparatul de joc G 55 C VIP găsiți aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!