RO EN

Noua generație de slot machines, General Series, inovează din nou

ACASA > NOUTATI > Noua generație de slot machines, General Series, inovează din nou 11.03.2020
general news 800x600 2021

Primelor modele de aparate de slot General Series, prezente în cadrul showroom-ului EGT România încă de la începutul anului trecut, întâmpinate cu interes și în cadrul expoziție EAE din septembrie 2019, li se alătură 7 noi modele spectaculoase ca design și performanță.

Diversitatea într-o singură colecție de slot machines maximizează perspectivele alegerilor de top în rândul operatorilor, oferind, în același timp, entertainment la cele mai înalte cote userului final.

Design-ul rafinat, calitatea și performanța excelează în fiecare model al seriei, completând astfel un portofoliu impresionant de produse și servicii EGT pentru industria de jocuri de noroc din România.

Modele General Series lansate în 2019

G 27-32 Up și G 27-32 St

Cu câte 2 ecrane de 27 inch, respectiv de 32 inch, completate opțional cu câte un topper de 32 inch, aparatele de slot G 27-32 Upright și G 27-32 Slant top dispun de un design rafinat, cu monitoare frameless care reproduc imaginea cu o claritate excepțională.

G 27-27 Up și G 27-27 St

Cele 2 ecrane de 27 inch cu o rezoluție înaltă de care dispun cele 2 aparate de joc G 27-27 Upright și Slant top, alături de tastaura cu afisaj touch dinamic și de designul distins, elegant, conceput special pentru sălile de joc ce doresc să ofere experiența noii generații din industrie, conturează succesul sigur al celor 2 sloturi.

G 32-32 VIP

G 32-32 VIP are două monitoare cu ecran lat de înaltă rezoluție de 32 inch, topper opțional de aceeași dimensiune și scaunul multimedia cu spakeri stereo încorporați, butoane de comandă pentru volum și pentru funcțiile principale ale jocului.

G 55 Curved VIP

Experiența VIP continuă! G 55 C VIP dispune de un monitor curbat impresionant de 55 inch, cu touchscreen integrat. Caracteristicile ergonomice și designul rafinat, precum și scaunul multifuncțional integrat, depășesc și cele mai exigente așteptări ale jucătorilor.

Modele General Series 2020

G 50 Curved St și G 50 Curved Up

Eleganța ecranelor curbate și aprecierea pe care au primit-o încă de la început în piață, ne-au încurajat să diversificam portofoliul și în această direcție. Astfel că încă 2 aparate de excepție completează seria General Series: G 50 Curved St și Up. Cu câte un monitor curbat frameless de 50 inch, cu touchscreen integrat, plus un topper multimedia opțional de 27”, susținut de aceeași plaformă ultra-performantă Exciter III, sloturile încadrează dorințele cele mai aprinse în materie de gambling ale jucătorilor.

G 50 J1 St și G 50 J1 Up

Perspective noi! Noi forme curbate! Un altfel de Curved se va regăsi în aparatele G 50 J1 St și Up: acela în formă de J. Un design nou, îndrăzneț, atractiv. Monitoarele principale cu touchscreen au aceeași dimensiune ca G 50 Curved St și Up, de 50”, cu posibilitatea de a le adăuga câte un topper de 27”, dar forma aparte este dată de curbarea ușor diferită și interesantă.

G 50 J2 St și G 50 J2 Up

Formele curbate ale monitoarelor pot lua aspecte încântătoare. Așa demonstrează și aparatele de joc G 50 J2 St și Up cu monitoare de 50” cu touchscreen integrat și topper opțional de 27”, completând astfel diversitatea, nu doar în materie de performanță și design de top, ci și în ceea ce privește ecranele curbate atât de mult apreciate în industria jocurilor de noroc din România.

G 55 J1 VIP

Opțiunea VIP a aparatelor cu ecrane curbate în formă de J nu lipsește din portofoliul General Series EGT. Astfel că G 55 J1 VIP oferă un design cu totul rafinat cu ecranul de 55 inch, pentru o experiență de joc de o interactivitate debordantă.

Toate aparatele EGT din colecția General Series pot fi accesate pe paginile dedicate, aici.

Informațiile suplimentare, neclaritățile și comenzile pot fi discutate cu managerii de vânzări EGT România. Datele de contact sunt disponibile aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!