ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

Global Jackpot Cards – acum și în sălile Game World

ACASA > NOUTATI > Global Jackpot Cards – acum și în sălile Game World 26.07.2023
global jackpot cards game world

Sistemul de jackpot Global Jackpot Cards continuă să captiveze jucătorii în tot mai multe săli de jocuri din România ale partenerilor noștri, conectând până la 50 de aparate din diverse locații. Una dintre cele mai recente instalări, cu un succes pe măsura renumelui, este în cadrul locațiilor Game World, atât din București, cât și din țară.

Cu o istorie de aproape 25 de ani în industria jocurilor de noroc, Game World continuă să fie unul dintre cei mai importanți operatori din piață, mereu în pas cu noua generație tehnologică, alegând cele mai performante soluții pentru clienții lor.

În acord cu această politică, produsele vârf de gamă EGT România continuă să fie prezente în sălile partenerului nostru. Printre acestea enumerăm sloturi General Series, sisteme de jackpot ca Bell Link și Jackpot Cards, produse multiplayer din gama S-Line. În plus, multe produse din generațiile anterioare sunt în continuare un succes pentru divertismentul și încântarea end-userilor.

Cea mai recentă instalare, Global Jackpot Cards, întreține entuziasmul și interesul jucătorilor pasionați de ruletă din mai multe locații. Aceștia au acum oportunitatea de a câștiga 4 niveluri diferite de jackpot mystery prin intermediul jocului bonus Jackpot Cards care este declanșat aleatoriu după terminarea jocului de bază. Jocul bonus începe cu 12 cărți cu fața în jos. Dintre acestea, jucătorii trebuie să colecteze 3 cărți din aceeași serie, pentru a atinge nivelul corespunzător de jackpot - Clubs, Diamonds, Hearts și Spades.

Animațiile unice și stilul fără egal sunt completate de experiența de joc oferită de terminalele pe care sistemul de jackpot Jackpot Cards este instalat: terminale multiplayer S-line. S32/32, S32/32/32 sau S32/55. Acestea se remarcă prin flexibilitate și varietate. Iată și câteva caracteristici de bază:

  • Design elegant și modern;
  • Sistem de sunet Dolby pentru o experiență completă de joc;
  • Lumini LED atractive în jurul terminalului;
  • Suportă multijocuri & mai multe limbi;
  • Două tipuri de tastaturi: tactilă cu LED + 3 mecanice sau 13 mecanice;
  • Validator de bancnote cu cutii de numerar;
  • Dispozitive de printat tichete;
  • Transmisie video în timp real pe ecrane HD;
  • Cotieră realizată din carbon.

Pe lângă performanța de excepție asigurată de cele mai noi generații de softuri, detaliile de design, rafinamentul și eleganța grupurilor de aparate atrag pasionații și le depășesc așteptările în materie de entertainment.

Pentru detalii suplimentare, precum și pentru informații privind condițiile pe care trebuie să le îndepliniți ca operator pentru a integra Global Jackpot Cards în sălile de joc, contactați echipa de vânzări EGT România aici.

Mai jos veți regăsi imagini cu Global Jackpot Cards instalat în sălile Game World:

game world egt romania egt romania jackpot cards game world egt romania global jackpot cards game world egt romania game world

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!