ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

Global Jackpot EGT, un succes real la Winbet și Club King

ACASA > NOUTATI > Global Jackpot EGT, un succes real la Winbet și Club King 16.05.2019
global jackpot egt winbet clubking 2021

Succesul operatorilor și entertainmentul jucătorilor sunt întotdeauna obiectivele principale ale echipelor de vânzări, dezvoltare și producție EGT. Când inovația se alătură acestor demersuri, soluțiile EGT sunt alegerile sigure pentru business-uri câștigătoare.

EGT susține operatorii să înainteze propuneri de nerefuzat clienților săi odată cu integrarea Jackpotului Global EGT în sălile de joc. Indiferent de tipul de joc, Jackpotul Global este dezvoltat astfel încât să conecteze toate aparatele de slot și orice tip de ruletă din toate locațiile unui operator din întreaga țară. Astfel, potul total generează posibilitatea unor câștiguri mai mari comparativ cu cele oferite de jackpoturile locale; un beneficiu extrem de atractiv pentru jucători, care se traduce și într-o rată de retenție cu impact semnificativ și de durată asupra succesului operatorilor.

La Winbet, Jackpotul Global este deja funcțional din luna martie a acestui an și a adus câștiguri multiple celor mai norocoși dintre jucători.  De curând, și Club King a integrat Jackpotul Global în favoarea distracției și câștigurilor de top, atât pentru operatori, cât și pentru jucători.

Pentru detalii suplimentare, precum și pentru informații privind condițiile pe care trebuie să le îndeplinești ca operator pentru a integra Global Jackpot în sălile de joc, contactează echipa de vânzări EGT România aici. Îți stăm la dispoziție cu informații utile.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!