ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

Global Jackpot, acum și la Superbet

ACASA > NOUTATI > Global Jackpot, acum și la Superbet 07.08.2019
global jackpot egt superbet

Dezvoltarea de produse și servicii care să vină în întâmpinarea nevoilor operatorilor locali este un demers continuu pentru echipa EGT. O realizare de excepție, cu rezultate remarcabile, este și sistemul Global Jackpot, un produs ce oferă un beneficiu extrem de atractiv pentru jucători, care se traduce și într-o rată de retenție cu impact semnificativ și de durată asupra succesului operatorilor.

Acum Global Jackpot este funcțional și în sălile Superbet, unul dintre operatorii de top ai industriei jocurilor de noroc din țară și un partener important al EGT România.

Jackpotul Global este dezvoltat astfel încât să conecteze toate produsele EGT cu soft Rigel-2 sau King Collection din toate locațiile unui operator din întreaga țară. Astfel, potul total generează posibilitatea unor câștiguri mai mari comparativ cu cele oferite de jackpoturile locale.

Încă de la începutul anului curent 2019, Global Jackpot a fost instalat la Winbet, devenind în scurt timp o atracție în plus pentru un entertainment de excepție în industrie. Ulterior, Club King a integrat Jackpotul Global în favoarea distracției și câștigurilor de top, atât pentru operatori, cât și pentru jucători.

Pentru detalii suplimentare, precum și pentru informații privind condițiile pe care trebuie să le îndeplinești ca operator pentru a integra Global Jackpot în sălile de joc, contactează echipa de vânzări EGT România aici. Îți stăm la dispoziție cu informații utile.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!