ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

Gold Collection – acum cu Aprobare de Tip

ACASA > NOUTATI > Gold Collection – acum cu Aprobare de Tip 02.07.2019
8323cfa3 c0bb 4a54 9d2e 281e2f182ed2

Aparatele de joc din noua generație - General Series – sunt acum funcționale împreună cu mixul de jocuri Gold Collection.

Odată cu lansarea inovatoarelor slot machines din gama General Series și a definirii, în același timp, a unei noi paradigme a entertainmentului, echipa EGT România este în continuare preocupată de livrarea celei mai impresionante și plăcute experiențe userilor finali. Astfel că softurile ce rulează pe noile cabinete sunt extrem de importante pentru un joc de cea mai înaltă calitate.

Așadar, Gold Collection, parte a Collection Series depășește acum așteptările jucătorilor cu o grafică spectaculoasă, modele matematice extrem de eficiente și cu o experiență high-definition superioară.

Gold Collection dezvăluie 48 dintre cele mai populare jocuri EGT și se bazează pe platforma de înaltă performanță Exciter III. Jucătorul are oportunitatea de a alege între multiplele denominații de pe ecranul jocului selectat, folosind o navigare simplă și ușoară. Ecranul superior animat afișează informații adiționale despre gama de jocuri pentru fiecare titlu.

Linia General Series cuprinde 6 modele, atât slant top, cât și upright, potrivite tuturor operatorilor care își doresc să dezvolte continuu calitatea jocului și experiența utilizatorilor.

Combinând confortul fără egal cu aspectul modern, eficiența platformei Exciter III, designul inovator, monitoarele fără rame cu o calitate vizuală impecabilă, tastatura intuitivă cu afișaj dinamic, sunetul stereo extrem de clar și întreținerea ușoară, General Series a magnetizat audiența din întreaga lume în cadrul expozițiilor unde a fost expusă.

General Series, alături de Gold Collection, reprezintă un punct de referință important al industriei de jocuri de noroc din România.

Vezi aici jocurile slot Gold Collection.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!