ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

Gold Collection – în curând cu Aprobare de Tip pentru General Series

ACASA > NOUTATI > Gold Collection – în curând cu Aprobare de Tip pentru General Series 29.05.2019
gold collection curand aprobare de tip general series

Odată cu lansarea inovatoarelor aparate de slot din gama General Series și a definirii, în același timp, a unei noi paradigme a entertainmentului, echipa EGT România este în continuare preocupată de livrarea celei mai impresionante și plăcute experiențe userilor finali. Astfel că softurile ce urmează să ruleze pe noile cabinete sunt extrem de importante pentru un joc de cea mai înaltă calitate.

Așadar, Gold Collection, parte a Collection Series urmează să depășească așteptările jucătorilor cu o grafică spectaculoasă, modele matematice extrem de eficiente și cu o experiență high-definition superioară.

EGT România a făcut deja demersurile obținerii Aprobării de Tip pentru colecția de jocuri Gold Collection și în curând aceasta va fi disponibilă pe General Series.

Gold Collection dezvăluie 48 dintre cele mai populare jocuri EGT și se bazează pe platforma de înaltă performanță Exciter III. Jucătorul are oportunitatea de a alege între multiplele denominații de pe ecranul jocului selectat, folosind o navigare simplă și ușoară. Ecranul superior animat afișează informații adiționale despre gama de jocuri pentru fiecare titlu.

Vezi aici titlurile care se regăsesc în mixul de jocuri EGT Gold Collection.

Linia General Series cuprinde 6 modele, atât slant top, cât și upright, potrivite tuturor operatorilor care își doresc să dezvolte continuu calitatea jocului și experiența utilizatorilor.

Combinând confortul fără egal cu aspectul modern, eficiența platformei Exciter III, designul inovator, monitoarele fără rame cu o calitate vizuală impecabilă, tastatura intuitivă cu afișaj dinamic, sunetul stereo extrem de clar și întreținerea ușoară, General Series a magnetizat audiența din întreaga lume în cadrul expozițiilor unde a fost expusă.

În curând, alături de Gold Collection, va reprezenta un punct de referință important al industriei de jocuri de noroc din România.

Vezi aici aparatele de joc din gama General Series.

Vezi aici jocurile din colecția Gold Collection.

gold collection hd 1 gold collection hd 2 gold collection hd 3 gold collection hd 4 gold collection hd 5

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!