RO EN

Green Power HD are Aprobare de Tip pentru General Series

ACASA > NOUTATI > Green Power HD are Aprobare de Tip pentru General Series 05.08.2021
green power multigame egt

Green Power HD este cel mai recent mix de jocuri din colecția Power Series pentru care EGT România a obținut Aprobarea de Tip. Odată cu aceasta, noul multigame este disponibil pentru comenzi împreună cu bine-cunoscutele cabinete EGT din gama General Series.

Împreună cu Purple Power HD și Fruits Power HD, celelalte două mixuri anterior lansate, Green Power completează, cu ale sale jocuri EGT cu rezoluție HD, uimitoarea compilație Power Series, susținută de puternica și ultra-performanta platforma Exciter III.

Creată în conformitate cu ultimele tendințe din industria de jocuri de noroc, având o grafică mult îmbunătățită și mult mai multă putere de procesare decât predecesoarele sale, actuala platformă Exciter III oferă o stabilitate net superioară sistemului și bineînțeles protecție maximă.

Green Power HD – mixul de jocuri care întregește colecția Power Series

Power Series este compilația cu unele dintre cele mai îndrăgite titluri dezvoltate de EGT și EGT Multiplayer. Include numeroase și diverse jocuri de slot si ruletă, Blackjack, Baccarat și Keno toate fiind puse la dispoziția jucătorului prin intermediul celor trei colecții ce intră în componența ei.

Green Power HD, mixul cu 58 de jocuri EGT cu diverse tematici, este disponibil acum și în România și poate fi comandat împreună cu cabinetele din General Series.

Amintim aici titluri importante ca: 100 Super Hot, 30 Spicy Fruits, 40 Shining Crown, Amazon’s Battle, 5 Dazzling Hot, Burning Hot, Keno Universe, Irish Charm, Tirol Fest, Vampire Night, Versailles Gold, dar și multe altele preferate și extrem de căutate de majoritatea jucătorilor.

Pentru a vedea toate cabinetele pe care poate fi instalat Green Power, consultă pagina dedicată acestui mix de jocuri EGT aici.

Upright sau Slantop, G-urile au un design unic, atrăgător și rafinat, producătorul folosind pentru elaborarea lor cele mai noi tehnologii în domeniu, materiale remarcabile și o vastă experiență acumulată în proiectarea tehnică.

Combinând confortul fără egal oferit de această gamă cu aspectul inovator și caracteristicile tehnice de excepție ale cabinetelor, la care adăugăm eficiența platformei Exciter III, dar și unul din mixurile aparținând Power Series, EGT reușește și de această dată să pună la dispoziția jucătorilor o experiență de joc unică și să depășească așteptările audienței oferindu-le astfel un nou reper în vasta dimensiune a entertainmentului în gambling.

Pentru informații despre modalitățile de achiziție, dar și despre variantele de conversie existente, puteți contacta managerii de vânzări EGT România a căror date de contact sunt disponibile aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!