ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

Jackpot Cards – un nou sistem de jackpot EGT care captivează jucătorii

ACASA > NOUTATI > Jackpot Cards – un nou sistem de jackpot EGT care captivează jucătorii 04.04.2019
jackpot cards egt romania

Noul sistem de jackpot – Jackpot Cards – încântă jucătorii pasionați prin animațiile sale și stilul remarcabil, alături de terminalele S32, S32/32, S32/32/32.

Urmărind continuu dezvoltarea de software-uri extrem de avansate din punct de vedere tehnologic pentru orice tip de jocuri multiplayer, terminale și sisteme de jocuri, departamentul pentru soluții multiplayer EGT a creat gama Rigel și King HD care combină jocurile video slot cu jocurile card și jocurile de ruletă cu un sistem de jackpot mystery de 4 niveluri: JACKPOT CARDS.

Funcționalitatea mixurilor de joc King Collection și Rigel Collection este condiționată de conectarea la Jackpot Cards.

Sistemul de jackpot întreține entuziasmul și interesul jucătorilor pasionați de ruletă. Aceștia au acum oportunitatea de a câștiga 4 niveluri diferite de jackpot mystery prin intermediul jocului bonus Jackpot Cards care este declanșat aleatoriu după terminarea jocului de bază. Jocul bonus începe cu 12 cărți cu fața în jos. Dintre acestea, jucătorii trebuie să colecteze 3 cărți din aceeași serie, pentru a atinge nivelul corespunzător de jackpot - Clubs, Diamonds, Hearts și Spades. Se poate câștiga orice nivel cu orice pariu; cu toate acestea, cu cât sunt mai mari mizele, cu atât sunt mai mari șansele de a câștiga cel mai înalt nivel de jackpot mystery, Spades.

Jackpot Cards se poate conecta și la aparatele de slot noi din portofoliu, precum și la deja cunoscutele sisteme de jackpot EGT.

Jackpot Cards poate fi vizualizat pe panourile de jackpot LED cu două fețe, prezentate într-un design și dimensiuni noi, de ultimă generație, ce au fost create special pentru acest produs.

Produse din renumitele game T-line și R-line pot fi, de asemenea, conectate la Jackpot Cards.

Pentru detalii complete de Jackpot Cards, accesați pagina dedicată aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!