RO EN

Cele mai interactive jocuri online EGT sunt acum disponibile și pe Getsbet.ro și Platinum.ro

ACASA > NOUTATI > Cele mai interactive jocuri online EGT sunt acum disponibile și pe Getsbet.ro și Platinum.ro 08.05.2019
getsbet platinum casino parteneri egt romania

Cu un succes din ce în ce mai mare pe piața cazinourilor online din România, jocurile EGT sunt acum disponibile pe cele mai importante platforme specializate. De curând, Getsbet și Platinum au integrat divertismentul unic oferit de jocurile EGT, astfel că pasionații le pot accesa oricând de pe mobile, deskop sau tabletă.

Cu peste 70 de jocuri online în portofoliu, din categoriile video sloturi, video poker, jocuri de ruletă şi keno, EGT România se dezvoltă din ce în ce mai mult pe piața locală, alături de parteneriate solide cu operatori de renume.

Unele dintre cele mai apreciate jocuri online EGT România sunt: Burning Hot, Shining Crown, 40 Super Hot, 5 Dazzling Hot, Flaming Hot, Extra Stars, Dice & Roll, Rise of Ra, Hot & Cash, Wonderheart etc.

Jocurile sunt create și dezvoltate integrând cele mai performante tehnologii de ultimă generație pentru ca întotdeauna să fim în topul preferințelor jucătorilor pasionaţi de online gaming.

Printre partenerii EGT România pe zona online se numără și: WinbetSuperbetNetbetPublicwinCasapariurilorEfbet, Redsevens.ro.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!