ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

Mixul de jocuri King 4 HD are acum Aprobare de Tip pentru produse din gama R-Line

ACASA > NOUTATI > Mixul de jocuri King 4 HD are acum Aprobare de Tip pentru produse din gama R-Line 30.07.2021
king 4 mix de jocuri egt terminale rline

O nouă Aprobare de Tip pentru mult apreciatul mix de jocuri EGT, King Collection 4, a fost preocuparea EGT România pentru a le putea oferi jucătorilor pasionați de multiplayer o nouă variantă de entertainment.

Destinată exclusiv produselor din portofoliul EGT Multiplayer, King Collection 4 este cea mai extinsă colecție de jocuri cu rezoluție HD, oferită de EGT tuturor operatorilor care o pot alege, de acum înainte, și împreună cu terminalele multiplayer aparținând gamei R-Line.

Așadar, mixul King 4 HD poate fi comandat de toți operatorii interesați instalat pe produse din gama R-Line, cea mai nouă formulă pentru care EGT România tocmai ce a obținut Aprobarea de Tip.

King HD Multigame 4

Cu un total de 46 de jocuri, dintre care jocuri de ruletă, Blackjack, Keno, 4 of a Kind Bonus Poker, Joker Poker, Baccarat, Casino Battle, Lucky Circle Cash, dar și faimoase jocuri de slot, jucătorii se pot bucura de interactivitatea, distracția și diversitatea pe care acestea le oferă, acum și prin intermediul celor mai noi produse din seria R-Line: R6/27, R27, R32.

Toate cele 46 de titluri incluse în acest mix sunt disponibile aici.

Când vine vorba de varietate, convenabilitate și flexibilitate, mixul King 4 HD este varianta care întrunește cu succes toate aceste atribute, oferindu-ți numai jocuri captivante care iți asigură acea fidelizare a clienților pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

Cele mai noi produse R-Line – R6/27, R27, R32

R6/27, R27 și R32 sunt cele mai noi produse din seria R-Line pe care EGT România le are în portofoliu, iar King 4 HD poate fi instalat, fără excepție, pe toate acestea.

În timp ce R6/27, alcătuit din 6 posturi de joc și o roată de ruletă automată, poate susține mixul King 4 în configurația menționată, pentru R27 și R32 este necesară adăugarea unui centru de ruletă sau conectarea lor la o ruletă electronică, deja existentă în locație.

Cu specificații tehnice și caracteristici deosebite, terminalele R-Line demonstrează flexibilitate maximă, fiind ușor de configurat în diverse moduri avantajoase pentru locațiile tuturor operatorilor dornici să le ofere jucătorilor posibilitatea de a încerca și această nouă variantă de divertisment.

Pentru imagini și informații complete verifică secțiunile dedicate produselor din gama R-Line accesând link-urile de mai jos:

R6/27: https://bit.ly/3BZhS5q

R27: https://bit.ly/3fdaucZ

R32: https://bit.ly/3775YrQ

Pentru comenzi sună consultantul tău de vânzări cu datele de contact aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!