ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

King Collection – cele mai recente și performante mixuri de jocuri dedicate diviziei multiplayer

ACASA > NOUTATI > King Collection – cele mai recente și performante mixuri de jocuri dedicate diviziei multiplayer 23.05.2019
king collection egt romania egt multiplayer

King Collection este cea mai extinsă colecție de jocuri din portofoliul EGT Multiplayer, dedicată special gamei de produse S-line. Conținând multijocuri exclusiv cu rezoluție HD, King Collection convoacă utilizatorii la o experiență superioară de joc. Asociată cu terminalele din gama S-line ce este echipată cu tehnologii de ultimă generație, King Collection amplifică încântarea jucătorilor și asigură, astfel, un succes pentru operatorii axați pe un business cu oportunități câștigătoare.

Varietatea și performanța, care au stat la bază ca principii de dezvoltare a King Collection, au generat numeroase titluri de jocuri slot, card games, dice slots, keno și jocuri de ruletă, reprezentate de o grafică impecabilă, de înaltă calitate.

De curând, EGT România a obținut Aprobare de Tip pentru King HD Multigame 3 și King HD Multigame 4, precedate de King Collection 1 în 2018.

King HD Multigame 3

Colecția cuprinde un mix de 42 de jocuri, dintre care jocuri de ruletă (până la 6 centre diferite), Blackjack, Keno, Jacks or Better poker și 36 de jocuri slot. Titlurile cunoscute și îndrăgite de cei mai fideli jucători nu lipsesc acestui mix: Burning Hot, Amazon’s Battle, Rise of Ra, Extra Stars, 20 Super Hot etc.

King HD Multigame 4

King 4 include un total de 46 de jocuri, dintre care jocuri de ruletă (până la 6 centre diferite + ruletă virtuală), Blackjack, Keno, 4 of a Kind Bonus Poker, Joker Poker, Baccarat, Casino Battle, Lucky Circle Cash și 36 de jocuri slot. Nici de aici nu lipsesc titluri faimoase ca 40 Super Hot, 30 Spicy Fruits, 100 Burning Hot, 5 Dazzling Hot etc.

King HD Multigame R, de asemenea, face parte din King Collection, însă a fost dezvoltată special pentru piețe cu reglementări stricte. Aceasta permite jucătorilor să parieze pe 6 rulete diferite: Automată, Live și Virtuală (Europeană sau Americană).

Pentru detalii suplimentare și comenzi contactați echipa de vânzări EGT România la datele de contact disponibile aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!