ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

Am obținut Aprobarea de Tip pentru mixul de jocuri King Collection 1 pe produse din gama S-line

ACASA > NOUTATI > Am obținut Aprobarea de Tip pentru mixul de jocuri King Collection 1 pe produse din gama S-line 23.10.2018
king1 aprobare de tip

Un multigame cu rezoluție HD de excepție, King Collection 1 are acum acum Aprobare de Tip pentru România.

King 1 conține 40 de jocuri diverse, interactive și captivante. Printre ele se regăsesc jocuri de ruletă (până la 6 centre de ruletă diferite), Blackjack, Keno, Jacks sau Better poker și 36 de jocuri slot. Veți recunoaște aici și titluri faimoase, extrem de îndrăgite de jucători din întreaga lume, precum 20 Super Hot, Rise of Ra sau 20 Diamonds.

Urmărind continuu dezvoltarea de software-uri avansate din punct de vedere tehnologic, colecția de jocuri King 1 acceptă sistemele de jackpot Jackpot Cards și Diamond Number, primul dintre ele fiind un produs exclusiv creat pentru revoluționara generație de terminale multiplayer, S-line, funcționând doar împreună cu produse din gamă.

King 1 are aprobare de tip pentru următoarele produse din gama S-line: S32, S32/32 și S32/32/32.

S32 poate susține King 1 fie dacă este instalat la un centru de ruletă, cât și independent, având atribuțiile unui aparat de slot.

Cu design elegant, monitor principal de 32 inch cu funcție tactilă, sistem de sunet Dolby pentru o experiență completă de joc, lumini LED atractive în jurul terminalelor, cu 2 tipuri de tastaturi, demonstrând o flexibilitate nelimitată și putând fi configurate în diverse moduri, S32, S32/32 și S32/32/32 revoluționează industria de gambling prin toate funcțiile emergente pe care le oferă.

Cele 40 de jocuri pe care King 1 le include le gasiți prin click aici.

Detalii despre fiecare produs S-line descris mai sus găsiți prin click aici.

Contactați reprezentanții de vânzări EGT România pentru detalii și achiziție la numerele de telefon de aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!