RO EN

Colecțiile de jocuri King 3 și King 4 - acum cu Aprobare de Tip

ACASA > NOUTATI > Colecțiile de jocuri King 3 și King 4 - acum cu Aprobare de Tip 27.03.2019
king collection 3 si 4 aprobare de tip

Special dezvoltată pentru produsele din portofoliul EGT multiplayer, King Collection oferă o gamă variată de entertainment pentru jucători. Preocupați mereu de oferirea celor mai atractive mixuri de joc operatorilor parteneri, am obținut în 2018 aprobarea de tip pentru King Collection 1, urmată acum de King HD Multigame 3 și King HD Multigame 4. Astfel, King 3 și 4 pot fi comandate de operatorii locali, având Aprobare de Tip.

King HD Multigame 3

Colecția cuprinde un mix de 42 de jocuri, dintre care jocuri de ruletă (până la 6 centre diferite), Blackjack, Keno, Jacks or Better poker și 36 de jocuri slot. Titlurile cunoscute și îndrăgite de cei mai fideli jucători nu lipsesc acestui mix: Burning Hot, Amazon’s Battle, Rise of Ra, Extra Stars, 20 Super Hot etc.

King HD Multigame 4

King 4 include un total de 46 de jocuri, dintre care jocuri de ruletă (până la 6 centre diferite + ruletă virtuală), Blackjack, Keno, 4 of a Kind Bonus Poker, Joker Poker, Baccarat, Casino Battle, Lucky Circle Cash și 36 de jocuri slot. Nici de aici nu lipsesc titluri faimoase ca 40 Super Hot, 30 Spicy Fruits, 100 Burning Hot, 5 Dazzling Hot etc.

Urmărind continuu dezvoltarea de software-uri avansate din punct de vedere tehnologic, colecțiile de jocuri King 3 și 4 acceptă sistemele de jackpot Jackpot Cards și Diamond Number, primul dintre ele fiind un produs exclusiv creat pentru revoluționara generație de terminale multiplayer S-line și funcționează doar împreună cu produsele din gamă.

Jucătorii se pot bucura de interactivitatea, distracția și diversitatea pe care cele 2 colecții de jocuri le oferă prin intermediul terminalelor multiplayer S-line (S32, S32/32, S32/32/32, S32/55) sau pe ruletele din gama R-line: Premier R4, R6, R8.

S-line, premiată în 2018 ca fiind Inovația anului și Cel mai apreciat slot machine de pe piață, a revoluționat industria de gambling și a primit recunoașterea tehnologiei ultraperformante atât din partea partenerilor care au instalat-o, cât și din partea vizitatorilor care au testat-o în cadrul diverselor expoziții din 2018 și 2019 (ICE Totally Gaming, Londra).

Așadar, cele mai noi și interactive jocuri EGT sunt acum disponibile pe cele mai performante produse din portofoliu.

Pentru detalii suplimentare și comenzi, contactați echipa de vânzări EGT România la datele de contact disponibile aici.

king 3 king collection mix games king 3 king collection multiplayer games king 4 aprobare de tip jocuri king 4 multiplayer game mix egt king4 king collection

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!