ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

Masa de ruletă LTT, acum și la Monaco Club

ACASA > NOUTATI > Masa de ruletă LTT, acum și la Monaco Club 28.10.2019
ltt luxury touch table roulette instalare monaco club

Gama de lux EGT Multiplayer, reprezentată de masa de ruletă Luxury Touch Table 84, își consolidează succesul pe piața din România odată cu instalările de top din 2019 din cadrul renumitelor săli de joc locale: Winbet sau Red Sevens. Acum, LTT oferă o experiență remarcabilă de joc și clienților Monaco Club, operator cu activitate încă din 2001 în Romania, conitnuu preocupat să dezvolte cele mai ofertante strategii de business.

Urmărind ca jucătorii să beneficieze de cele mai noi tehnologii și tendințe din industria jocurilor de noroc, partenerul EGT România, Monaco Club, a instalat  impresionanta masă de ruletă cu 6 poziții de joc, concepută special pentru locații spațioase, având o lungime de 3150 mm. Masa cu touch are 84 inch, un design ergonomic deosebit, un monitor portret de 23 inch pentru vizualizarea informațiilor, sistem de sunet stereo de calitate înaltă și multe alte funcții care fac din acest produs unul de lux, combinând inovaţiile digitale de ultimă generaţie ale industriei cu experienţa jocului de ruletă live.

Cu o simplă atingere jucătorii pot plasa pariurile pentru următoarea rotire. Pariurile și plățile sunt identice ca în cazul unei rulete tradiționale. Tehnologia brevetată de EGT poate identifica miza fiecărei persoane în parte, iar manipularea chips-urilor de joc, calculul câștigurilor și plățile sunt efectuate în mod automat de către sistem. Permite jocul ȋn sistemul European (cu un zero).

Pentru detalii complete despre LTT, accesați descrierea aici sau contactați reprezentanții de vânzări EGT România pentru informații suplimentare aici.

Imagini cu LTTR instalată la Monaco Club:

700 6698 700 6727 700 6868 700 6840 1 700 6866

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!