ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

Gama de lux EGT Multiplayer, prima instalare în România!

ACASA > NOUTATI > Gama de lux EGT Multiplayer, prima instalare în România! 09.01.2019
ltt t line la winbet unirii

Masa de ruletă Luxury Touch Table (LTT), reprezentanta gamei de lux T-line a EGT Multiplayer, care de curând a obținut Aprobarea de Tip, este acum instalată și în România, în cadrul sălii de joc WINBET Unirii.

Cu un succes incontestabil pe plan mondial, divizia T-line a fost prezentată și publicului din România în cadrul expozițiilor EAE. Întotdeauna LTT a câștigat admirație și recunoaștere pentru tehnologia inovatoare și designul ergonomic, care din decembrie 2018 au devenit accesibile în cadrul WINBET Unirii.

Motivat mereu de cele mai avansate tehnologii și tendințe, partenerul EGT România, dupa un an de succes în care și-a mărit portofoliul cu încă trei săli de jocuri în București, a făcut încă o dată o alegere de excepție: impresionanta masă de ruletă cu 6 poziții de joc, concepută special pentru locații spațioase.

LTT are 84 inch, un design ergonomic deosebit, un monitor portret de 23-inch pentru vizualizarea informațiilor, sistem de sunet stereo de calitate înaltă și multe alte funcții care fac din acest produs unul de lux, combinand inovaţiile digitale de ultimă generaţie ale industriei cu experienţa jocului de ruletă live.

Cu o simplă atingere jucătorii pot plasa pariurile pentru următoarea rotire. Pariurile și plățile sunt identice ca în cazul unei rulete tradiționale. Tehnologia brevetată de EGT poate identifica miza fiecărei persoane în parte, iar manipularea chips-urilor de joc, calculul câștigurilor și plățile sunt efectuate în mod automat de către sistem. Permite jocul atât ȋn sistemul European (cu un zero), cât şi cel American (cu două zerouri).

Pentru detalii complete despre LTT, accesați descrierea aici sau contactați reprezentanții de vânzări EGT România pentru informații suplimentare aici.

ltt instalat la winbet unirii ltt la winbet unirii ltt t line instalat la winbet unirii

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!