ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

Masa de ruletă LTT are acum Aprobare de Tip pentru România

ACASA > NOUTATI > Masa de ruletă LTT are acum Aprobare de Tip pentru România 27.11.2018
lttr aprobare de tip

Gama de lux a EGT Multiplayer, T-line, reprezentată prin Luxury Touch Table Live Roulette (LTTR) este acum accesibilă tuturor partenerilor EGT România care își doresc să ofere o experiență distinsă de joc clienților săi, odată cu obținerea Aprobării de Tip.

Impresionanta masă de ruletă cu 6 poziții de joc este concepută special pentru locații spațioase, pentru cazinouri mari, având o lungime de 3150 mm.

LTT combină inovaţiile digitale de ultimă generaţie ale industriei cu experienţa jocului de ruletă live. Are 84 inch, un design ergonomic deosebit, un monitor portret de 23-inch pentru vizualizarea informațiilor, sistem de sunet stereo de calitate înaltă și multe alte funcții care fac din acest produs unul de lux.

Cu o simplă atingere jucătorii pot plasa pariurile pentru următoarea rotire. Pariurile și plățile sunt identice ca în cazul unei rulete tradiționale. Tehnologia brevetată de EGT poate identifica miza fiecărei persoane în parte, iar manipularea chips-urilor de joc, calculul câștigurilor și plățile sunt efectuate în mod automat de către sistem.

Permite jocul atât ȋn sistemul European (cu un zero), cât şi cel American (cu două zerouri).

Detalii complete despre masa de ruletă LTT, din gama T-line, găsiți aici.

lttr roulette egt lttr roulette egt multiplayer lttr roulette egt multiplayer egt romania lttr roulette egt romania ltt roulette egt multiplayer ltt roulette egt romania

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!