ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

O nouă instalare Luxury Touch Table Roulette, la Red Sevens Oradea

ACASA > NOUTATI > O nouă instalare Luxury Touch Table Roulette, la Red Sevens Oradea 10.07.2019
lttr t84 egt romania instalare la red sevens

Masa de ruletă T84, cu un incontestabil succes pe plan global, a câștigat admirație și recunoaștere în România odată cu afișarea în cadrul expozițiilor Entertainment Arena Expo, apoi cu instalările ce au urmat. Acum, divertismentul pe care îl oferă este accesibil și în sala de jocuri Red Sevens, Oradea.

De la începutul lunii iulie 2019, pasionații de ruletă și clienții Red Sevens se bucură de caracteristicile de excepție pe care LTTR le oferă: masa cu touch de 84 inch, un design ergonomic deosebit, un monitor portret de 23 inch pentru vizualizarea informațiilor, sistem de sunet stereo de calitate înaltă și multe alte funcții care fac din acest produs unul de lux, combinand inovaţiile digitale de ultimă generaţie ale industriei cu experienţa jocului de ruletă live.

Impresionanta masă de ruletă cu 6 poziții de joc este concepută special pentru locații spațioase, având o lungime de 3150 mm.

Cu o simplă atingere jucătorii pot plasa pariurile pentru următoarea rotire. Pariurile și plățile sunt identice ca în cazul unei rulete tradiționale. Tehnologia brevetată de EGT poate identifica miza fiecărei persoane în parte, iar manipularea chips-urilor de joc, calculul câștigurilor și plățile sunt efectuate în mod automat de către sistem. Permite jocul atât ȋn sistemul European (cu un zero), cât şi cel American (cu două zerouri).

Pentru detalii complete despre LTT, accesați descrierea aici sau contactați reprezentanții de vânzări EGT România pentru informații suplimentare aici.

Imagini cu LTTR instalată la Red Sevens:

lttr egt romania red sevens t84 egt romania instalare red sevens luxury touch table egt romania red sevens masa de ruleta egt romania red sevens t84 egt romania red sevens luxury touch table roulette egt romania red sevens

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!