RO EN

Mixul de jocuri Green General HD a obținut Aprobarea de Tip

ACASA > NOUTATI > Mixul de jocuri Green General HD a obținut Aprobarea de Tip 09.09.2021
green general egt aprobare de tip

Colecția Green General HD, parte din marea serie de jocuri General Series, este acum disponibilă pentru inovatoarele cabinete de tip G. Lansate de curând de Euro Games Technology, acestea demonstrează continuu că diversitatea într-o singură colecție de slot machines maximizează perspectivele alegerilor de top în rândul operatorilor.

Includem aici pe lângă modelele slant top ca G27/32 ST, G27/27 ST, G50 C ST, G50 J2 ST și cabinetele EGT de tip upright G27/32 UP și G27/27 UP, dar nu uităm nici VIP-urile cum sunt G32/32 VIP, G55 J1 VIP și G55 C VIP. Astfel subliniem faptul că operatorii interesați au posibilitatea să-și extindă portofoliul cu produse EGT din locațiile lor cu o mulțime de alte variante în funcție de preferințe.

Green General HD – al doilea mix de jocuri EGT din colecția General Series cu Aprobare de Tip

După succesul înregistrat cu predecesoarea sa, Red General HD, o compilație de jocuri slot EGT foarte apreciate de public, EGT România și-a propus să-și surprindă audiența cu un nou produs și, astfel, a obținut Aprobarea de Tip pentru Green General HD. Asta inseamnă că odată cu acest demers, nu mai puțin de nouă tipuri de cabinete EGT pot fi configurate cu mult asteptatul mix de jocuri.

50 de titluri definesc cu succes colecția Green General spre încântarea jucătorilor care primesc de fiecare dată cu mare entuziasm noutățile în materie de entertainment propuse de Euro Games Technology România. Pentru cei pasionați de jocuri de slot cu teme specifice am inclus și aici vestitele jocuri EGT cu fructe, dar și denumiri importante ca: Burning Hot, Dazzling Hot, Shining Crown și multe altele.

Aici sunt toate jocurile ce alcătuiesc noul mix EGT - Green General HD.

Special create pentru General Series, noua generație de aparate EGT, jocurile cu rezoluție HD incluse în mixul Green General se îmbină perfect cu performanța și specificațiile tehnice de excepție deținute de noile cabinete ce sunt disponibile aici.

Împreună cu acestea, reușesc să ofere o variantă încântătoare de divertisment, obiectivul de a-i mulțumi chiar și pe cei mai pretențiosi utilizatori fiind în totalitate îndeplinit.

Pentru detalii despre modalitățile de achiziție și informații despre conversii, contactează echipa de vânzări EGT România aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!