RO EN

Royal 1 și Multiplay 1 au Aprobare de Tip pentru terminalele multiplayer S-Line și R-Line

ACASA > NOUTATI > Royal 1 și Multiplay 1 au Aprobare de Tip pentru terminalele multiplayer S-Line și R-Line 08.12.2021
multigame nou egt aprobare de tip

Cele mai recente mixuri de joc dezvoltate de echipa EGT Multiplayer pentru noile terminale EGT din gamele S-Line și R-line sunt acum prezente și în România.

Cu Aprobarea de Tip obținută de curând de EGT România, Royal 1 HD și Multiplay 1 HD, căci despre ele este vorba, pot fi instalate, fără excepție, pe toate terminalele disponibile din cele două game.

Includem aici modelele S32, S32/32, S32/32/32, S32/32/27, S32/55 parte din suita S-Line, dar și pe cele din seria R-Line respectiv: R27, R32, R6/27.

Gama S-Line prezintă un model de terminal ideal care poate fi customizat cu patru tipuri de monitoare full HD de diferite dimensiuni, vedeta gamei fiind impresionantul S32/55, datorită monitorului vertical de 55” cu rezoluție UHD. Seria R-Line cu ale sale cele mai noi modele de terminale multiplayer R27 și R32, dar și cu remarcabila ruletă R6/27, alcătuită din 6 posturi de joc conectate la un centru de ruletă EGT automată, au cucerit iremediabil audiența încă de la intrarea lor pe piața locală de jocuri de noroc.

Mai multe informații despre fiecare produs dintre cele menționate mai sus sunt disponibile aici.

Operatorii interesați pot plasa deja comenzi pentru terminalele preferate, configurate cu aceste două noi multigame-uri care vin la pachet cu o serie de avantaje față de celelalte mixuri multiplayer de până acum.

După succesul fulminant pe care King 4 HD, cel mai popular multigame EGT, l-a înregistrat în rândul pasionaților, atât Multiplay 1 HD, cât și Royal 1 HD vin să mențină la cote ridicate entuziasmul pe care jucătorii îl manifestă pentru acest gen de distracție.

Ca și element de noutate, pe lângă noile titluri captivante care se regăsesc în cele două compilații, Multiplay 1 le oferă jucătorilor posibilitatea ca în aceeași sesiune să joace până la 4 jocuri diferite alese întocmai după preferințele lor, toate pe același terminal de joc. Cu această opțiune la îndemână, utilizatorii vor avea șansa să de bucure în acelasi timp de jocuri din același multigame, dar cu tematică diversă, abordare diferită și personaje fascinante care să le aducă, în final, recompensele mult dorite. Practic, în această nouă ipostază, șansele lor de câștig cresc datorită oportunității unice pe care Multiplay 1 o pune la dispoziție.

Titlurile incluse în cele două colecții multiplayer sunt prezentate în întregime aici.

Indiferent că vorbim despre noua gama S-Line sau despre seria R-Line, terminalele dezvoltate cu mare pasiune de echipa EGT Multiplayer sunt căutate în toate sălile de jocuri de noroc din România.

Design-ul inovator, detaliile atent lucrate, echilibrul sofisticat dintre materialele de ultimă generație și finisajele realizate impecabil, impresionează audiența alcătuind cadrul perfect pentru o experiență remarcabilă de joc. Flexibilitatea nelimitată de configurare a terminalelor din cele două game este atributul perfect și unul dintre cele mai des prezentate motive care stă la baza alegerii acestora de majoritatea operatorilor, ele fiind opțiunea excelentă pentru absolut orice sală de jocuri de noroc sau cazinou.

Contactați reprezentanții de vânzări EGT România pentru detalii și achiziție la numerele de telefon de aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!