RO EN

Outlet EGT România - o platformă online cu soluții eficiente pentru toți operatorii locali

ACASA > NOUTATI > Outlet EGT România - o platformă online cu soluții eficiente pentru toți operatorii locali 04.11.2021
outlet online egt romania 2021

Dezvoltată din dorința de-a le oferi clienților noștri o nouă modalitate de-a intra în posesia aparatelor EGT, platforma Outlet online, aflată pe website-ul EGT România, s-a dovedit a fi o sursă de inspirație continuă pentru operatorii locali de jocuri de noroc.

Astfel, în Outlet EGT România, toti operatorii pot găsi atât aparate din colecții anterioare, dar și actuale, noi sau care necesită o minimă recondiționare, la prețuri extrem de atractive și convenabile pentru sălile de jocuri din România.

Unul dintre avantajele pe care această platformă le oferă este acela că stocul produselor destinate secțiunii Outlet poate fi verificat în timp real și astfel, cei interesați de achizitia produselor EGT listate în outlet vor ști care sunt disponibile imediat și în ce cantitate.

Așadar, aparate de slot EGT, precum cele Premier sau General, cu mixuri de joc extrem de cunoscute, terminale multiplayer și rulete EGT, configurate cu cele mai noi multigame-uri cum ar fi King 3 HD și King 4 HD, accesorii, dar și panouri Jackpot sunt disponibile acum pe platforma online de outlet EGT România.

Aici poți vizualiza toate produsele din outlet, stocul și prețul acestora.

Important de menționat este și faptul că, înainte de a fi ofertate în această secțiune a site-ului, produsele furnizate de Euro Games Technology România trec printr-un sistem riguros de selecție, testare și recondiționare, acolo unde este cazul, etape realizate în conformitate cu standardele tehnice EGT.

Cum comanzi produse din outlet EGT România?

Având o interfață foarte intuitivă, platforma este extrem de ușor de folosit pentru cei care vor să verifice disponibilitatea stocurilor, prețurile produselor EGT de care sunt interesați, dar și să facă o comandă atunci când ceva le atrage atenția.

Cu un minimum de pași ce trebuiesc parcurși, operatorii pot solicita orice aparat de slot EGT, din cele disponibile în stoc, astfel:

  1. Accesează platforma Outlet EGT România prin click aici.
  2. Configurează lista cu produsele dorite
  3. Selectează cantitatea din fiecare produs în parte
  4. Alege modalitatea de achiziție dorită: cumpărare / închiriere
  5. Adaugă produsele preferate în cererea de ofertă
  6. Completează câmpurile necesare pentru finalizarea comenzii
  7. Trimite solicitarea către departamentul de vânzări EGT România cu numai un singur click pe butonul “Timite cererea de ofertă”

Ulterior finalizării unei comenzi prin intermediul platformei, operatorul va fi contactat de un reprezentant de vânzări EGT România pentru o discuție ce presupune stabilirea condițiilor finale de colaborare.

Pentru alte informații și detalii suplimentare, contactați echipa de vânzări EGT România chiar aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!