RO EN

P-27/27 St Slim - succes după succes

ACASA > NOUTATI > P-27/27 St Slim - succes după succes 20.03.2018
best seller egt romania 2018 p2727 st slim 2021

Aparatul de joc P-27/27 St Slim continuă să fie Best Seller și în 2018. În luna februarie, P-27/27 St Slim a atins din nou un record al vânzărilor, întărindu-și poziția de cel mai de succes produs din portofoliul EGT România.

Pentru mulți operatori de jocuri de noroc, atât din România, cât și de pe piața internațională, acest slot machine este prima alegere, atât pentru funcționalitatea, performanța și designul spectaculos, dar, mai ales, ca urmare a feedback-ului jucătorului. Experiența cu acest aparat de slot este pentru jucători calitatea care face diferența.

Ceea ce face ca acest aparat de joc să fie, de cele mai multe ori, alegerea principală a pasionaților de jocuri de noroc constă în mai multe aspecte, caracteristici, gândite ca ansamblu, într-un mod elegant: ecran principal cu touch-screen, sistemul stereo care creează un sunet perfect, confort maxim al jucătorului, lumini atractive, mixuri-multijoc extrem de variate și interactive, integrarea celui mai bun soft pentru funcționalitate perfectă – toate concepute chiar și pentru cei mai mari critici jucători, pentru a crea o experiență completă de joc.

Vezi aici caracteristicile aparatului de joc P-27/27 St Slim în detaliu.

Vezi aici premiile pe care le-a câștigat aparatul de joc P-27/27 St Slim în 2017.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!