ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

Parteneriate noi EGT Interactive în România și Croația

ACASA > NOUTATI > Parteneriate noi EGT Interactive în România și Croația 16.02.2018
egt interactive casa pariurilor partener

Un început de an promițător! Suntem bucuroși să vă anunțăm că în luna ianuarie EGT Interactive a semnat două noi parteneriate. Portofoliul de jocuri EGT online își extinde prezența în România prin Casa Pariurilor și în Croația prin PSK.

Ambele parteneriate sunt posibile datorită colaborarii noastre strategice cu Hattrick Sports Group, operator și furnizor de servicii la scară largă a unei game ample de produse de gambling, cum ar fi pariurile în timp real, pariurile sportive, jocurile online și sloturile.

"Un alt pas imens pentru EGT Interactive. Aceste parteneriate nu numai că ne extind prezența pe piață, dar reprezintă un semn că suntem pe cale de a oferi o experiență excepțională de gaming a din ce mai multor persoane care se interesează de produsele noastre.", a declarat directorul de vânzări al EGT Interactive.

Casa Pariurilor este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive online din România, cu peste 100 000 de jucători înregistrați.

PSK este un alt mare furnizor de pariuri sportive online în Croația, care acoperă categorii de diverse sporturi, loto și jocuri pentru cazinouri online.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!