RO EN

Sezonul promotiilor si ofertelor speciale la produsele EGT Romania a inceput!

ACASA > NOUTATI > Sezonul promotiilor si ofertelor speciale la produsele EGT Romania a inceput! 14.09.2017
promotii oferte egt romania 2017 59ba71f72a880

Odată cu prezența EGT România la EAE 2017, s-a dat startul promoțiilor unice la produse și soluții din portofoliul EGT. Noua grilă de închiriere și vânzare promovată în cadrul expoziției a întâmpinat un feedback pozitiv extraordinar din partea clienților, partenerilor și vizitatorilor. Drept urmare, EGT România a decis să prelungească valabilitatea acestor promoții timp de 6 luni de acum înainte. În acest fel puteți beneficia, pentru o perioadă mai lungă de timp, de:

Super Premier:

Cel mai apreciat slot machine al anul 2016 a convins cu aspectul său futurist și ultra-performanța tehnologică. În trend cu tehnologiile de ultimă oră, Super Premier ”îmbrățișează" jucătorii cu o experiență de joc mult îmbunătățită, oferind un confort de lungă durată.

Fii acum proprietarul unui aparat de joc Super Premier cu doar 15 E/zi.

Pentru detalii complete despre ofertă click aici!

P-27/27 St Slim:

Best Sellerul lunii iulie 2017 este acum la ofertă! P-27/27 St Slim sporește plăcerea jocului tuturor celor care interacționează cu acest aparat de slot, grație celor 2 ecrane de 27” cu o rezoluție de excepție și un ecran principal cu funcție tactilă integrată.

Fii acum proprietarul unui aparat de joc P-27/27 St Slim cu doar 12 Eur/zi.

Pentru detalii complete despre ofertă click aici!

Aparate de joc din Outlet:

Vega Vision Up, Vega Vision + Upright, Vega Vision + St – cu cele mai noi mixuri de jocuri - pot fi ale tale! Premiate și apreciate pentru designul elegant, preferate de operatori și jucători din întreaga lume, aparatele de joc din Outletul EGT România sunt soluția perfectă! Cele mai atractive prețuri sunt posibile în singurul Outlet online al industriei jocurilor de noroc din România. 

Fii proprietarul aparatelor de joc din colecții anterioare, direct din OUTLET, cu prețuri începând de la 5 E/zi.

Pentru detalii complete despre ofertă click aici!

Pyramid CMS

Dezvoltat în totalitate de ingineri de top din EGT România, Pyramid CMS este o soluție de ultimă generaţie ce sprijnă operatorii în managementul de înaltă acurateţe a cazinourilor și sălilor de joc. Pyramid este alcătuit din 9 module, iar fiecare operator are posibilitatea fie de a opta pentru modulele care îi sunt necesare, fie de a alege întreg pachetul de module, centralizând managementul operațional într-un pachet unitar, sigur și eficient.

Preia controlul locațiilor tale cu Pyramid Casino Management System, cu 5 E/luna timp de 1 an de zile.

Pentru detalii complete despre ofertă click aici!

Analizați toate promoțiile active EGT România, pe pagina dedicată, aici. Toate ofertele sunt supuse unor termeni și condiții. Te invităm să contactezi reprezentanții de vânzări EGT România - pentru detalii/comenzi/informații - prin click aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!