RO EN

În curând: Multiplay 1 HD și Royal 1 HD disponibile pentru noile terminale EGT Multiplayer

ACASA > NOUTATI > În curând: Multiplay 1 HD și Royal 1 HD disponibile pentru noile terminale EGT Multiplayer 21.09.2021
Multiplay1 Royal1 curand aprobare de tip egt romania

Două noi mixuri de joc dezvoltate de EGT Multiplayer se pregătesc să-și facă intrarea pe piața din România.

Cu un succes major pe plan internațional, cele două multigame-uri create special pentru noile terminale EGT sunt deja în plin proces de omologare, urmând ca în curând să fie disponibile pentru comenzi.

Astfel, Multiplay 1 HD și Royal 1 HD, căci despre ele este vorba, vor fi puse de EGT România la dispoziția operatorilor împreuna cu cele mai noi terminale Multiplayer din gamele S-Line si R-Line. Odată cu acestea, experiența jucătorilor în materie de entertainment va atinge un nivel superior de satisfacție.

Pasionații de multiplayer vor fi absolut captivați de cele două noi colecții, dar și de performanțele remarcabile ale terminalelor multiplayer EGT, iar operatorii vor beneficia de prezența și de atenția lor totală.

Terminalele EGT din seriile multiplayer S-Line și R-Line, dar și specificațiile tehnice ale fiecărui produs în parte sunt disponibile aici.

Royal 1 HD și Multiplay 1 HD – cele mai recente colecții de jocuri EGT dezvoltate pentru terminale Multiplayer

Toate jocurile dezvoltate de EGT Multiplayer și incluse în noul mix de jocuri EGT, Royal 1 HD, se regăsesc aici. Sunt 46 de titluri de excepție cu teme foarte cunoscute și apreciate în industria de gambling, cu jocuri de Keno, Blackjack, Baccarat, dar și jocuri EGT de ruletă foarte îndrăgite, gata să fie testate împreună cu deosebitele terminale multiplayer aparținând celor mai recente serii, S-Line și R-Line, oferite de Euro Games Technology.

Multiplay 1 HD, conține 38 dintre cele mai populare jocuri EGT de slot, la care se adaugă jocuri de ruletă, Blackjack, Keno, Poker și multe altele. Tematici extrem de apreciate și căutate de toți jucătorii nu lipsesc nici din acest foarte reușit multigame EGT care vine la pachet cu o oportunitate unică pentru jucătorul pasionat de zona Multiplayer. Mixul de jocuri, Multiplay 1 HD, ii oferă jucătorului posibilitatea de a juca, în același timp, până la 4 jocuri diferite, pe același terminal. Cu această opțiune la îndemână, utilizatorii iși vor putea alege după bunul lor plac temele specifice de care doresc să se bucure în timpul unei singure sesiuni de joc.

Toate jocurile ce alcatuiesc mixul de joc Multiplay 1 HD pot fi vizualizate aici.

Pentru alte informatii despre terminalele EGT și cele două mixuri de joc, dar și detalii despre comenzi, va invităm sa contactați reprezentanții de vânzări EGT România aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!