RO EN

O nouă instalare a ruletei R6/27 în sălile de jocuri Games International

ACASA > NOUTATI > O nouă instalare a ruletei R6/27 în sălile de jocuri Games International 26.10.2021
ruleta egt aparate jocuri de noroc 2021

Solicitată de cei mai mulți dintre operatorii de pe plan local, noua ruletă EGT din gama R-Line, ajunge cu success în sălile de jocuri din România.

Instalată în locații importante, cu atmosferă elegantă și primitoare, ruleta R6/27 dezvoltată de EGT Multiplayer, se remarcă rapid atât prin estetica impresionantă, cât și prin performanțele remarcabile pe care aceasta le înregistrează.

Pentru detalii, specificații tehnice și functionalități ale ruletei EGT, accesați pagina dedicată acestui produs aici.

Ruleta R6/27 – dinamism și eleganță în locațiile Games International

Cu o prezență puternică în industria autohtonă a jocurilor de noroc, Games International, partener important al EGT România, aduce în atenția publicului jucător un portofoliu complex de produse destinate divertismentului de acest gen. Aparate de tip slot machine de ultimă generație ce conțin jocuri cu tematici variate, interactive și extrem de atractive, ce au intotdeauna ca scop esențial să satisfacă chiar și cele mai exigente preferințe.

Dorința partenerului nostru de a integra în locațiile sale cele mai noi și performante tehnologii EGT aparținând diviziei multiplayer, respectiv noua ruletă R6/27 configurată cu mixul de jocuri King 4 HD, reprezintă pentru noi încă o confirmare a faptului că produsele EGT sunt soluția perfectă pentru business-urile de top din această industrie.

Ruleta R6/27 este un produs încântător, un mix optim de inovație, tehnologie și calitate, care îndeplinește cu succes toate premisele pentru o experiență remarcabilă de joc.

Cu 6 posturi de joc dotate cu monitoare full HD de 27”, toate conectate la un centru de ruletă EGT automată, jucătorii au parte de un adevărat spectacol în momentul în care cel mai popular multigame începe să ruleze sub privirile lor admirative.

King 4 HD - un aliat important pentru un divertisment inedit

Dezvoltat special pentru seria R-Line, King 4 HD este ingredientul ce contribuie în mod substanțial la reușita pe care ruleta EGT o înregistrează în rândul utilizatorilor finali. Un multigame renumit cu 46 de jocuri de slot, dar și jocuri de ruletă ce cuprinde o bibliotecă modernă de titluri foarte cunoscute preferate de absolut toți jucătorii.

O variantă cu care cei de la Games International merg la sigur atunci când vine vorba de propria sală cu aparate de jocuri de noroc, dar și de satisfacția garantată a tuturor jucătorilor pasionați de multiplayer, care le trec pragul.

Pentru detalii suplimentare, precum și pentru informații privind integrarea ruletei R6/27 în sălile de joc, contactează echipa de vânzări EGT România aici


Imagini ruleta R6/27 din sălile de jocuri Games International:

joc ruleta aparate pacanele egt masa de ruleta egt romania poza ruleta sala de jocuri de noroc poze ruleta casino egt ruleta egt jocuri de noroc ruleta egt multigame king4 ruleta electronica egt romania ruleta joc de noroc egt ruleta joc king4 hd

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!