RO EN

Cele mai noi aparate de slot - în Showroom EGT România

ACASA > NOUTATI > Cele mai noi aparate de slot - în Showroom EGT România 11.04.2019
showroom egt romania aparate joc slot machines

Cele mai actuale tehnologii, produse EGT care au revoluționat industria de gambling, slot machines din cele mai noi generații, sunt disponibile acum pentru a fi testate în cadrul Showroom-ului EGT România.

Aparatele de joc EGT din gama General Series, care au încântat publicul în cadrul celor mai prestigioase expoziții de gambling ale lumii, sunt acum prezente în showroom, cu o perspectivă mult îmbunătățită a divertimentului. Vizitați-ne pentru le testa și pentru a afla informații complete despre acestea.

General Series inovează noțiunea de entertainment și aduce caracteristici și tehnologii ce definesc performanța în industria de gambling. Toate cele 5 modele ale seriei sunt disponibile în cadrul showroom-ului EGT România:

G 27-32 Up și G 27-32 St, cu câte 2 ecrane de 27 inch, respectiv de 32 inch, completate opțional cu câte un topper de 32 inch, dispun de un design rafinat, cu monitoare frameless care reproduc imaginea cu o claritate excepțională.

G 27-27 Up și G 27-27 St, cu câte 2 ecrane de 27 inch de rezoluție înaltă, alături de tastatura cu afișaj touch dinamic și de designul distins, elegant, conceput special pentru sălile de joc ce doresc să ofere experiența noii generații din industrie, conturează succesul sigur al celor 2 sloturi.

G 32-32 VIP este vârful de gamă al General Series și prezintă două monitoare cu ecran lat de înaltă rezoluție de 32 inch, topper opțional de aceeași dimensiune și scaunul multimedia cu spakeri stereo încorporați, butoane de comandă pentru volum și pentru funcțiile principale ale jocului.

Monitoarele principale cu touch screen integrat ale aparatelor General Series oferă o interactivitate superioară de joc, iar tastatura mare, spațioasă, cu afișaj cu touch dinamic și butoane electromecanice aduc un plus de confort în experiența de joc.

Din showroom nu lipsește gama S-line, un succes în rândul operatorilor locali, cu modele adaptabile nevoilor tuturor sălilor de joc: terminale cu un monitor (conectate la centrul de ruletă EGT), cu 3 monitoare, precum și varianta VIP S32/55, dotat cu un monitor vertical impresionant de 55 inch - conectate împreună la sistemul de jackpot Jackpot Cards care oferă animații și un stil remarcabile, întreținând entuziasmul și interesul jucătorilor.

Renumitele aparate de joc Super Premier, P-42V Up Curved, P-27/27 St Slim, P-27/32 St rămân, de asemenea, disponibile în Showroom să completeze diversitatea și tehnologiile ultra-performante pentru toți operatorii interesați de dotarea sălilor de joc în favoarea unui business de succes.


Showroomul de prezentare și vânzare EGT România este situat la parterul sediului companiei, pe Str. Serg. Matei Dumitru, nr 1-3, sector 2, București. Contacteaza-ne aici pentru a stabili o vizită în showroom, de luni până vineri, în intervalul 10:00-18:00. Vei avea tot suportul și atenția noastră.

Iată și câteva imagini cu noile dotări din Showroom:

aparate vip egt showroom egt romania showroom egt romania 5caf20fc70f64 showroom egt romania aparate noi showroom egt romania best slot machines showroom egt romania p2727stslim showroom egt romania roulette showroom egt romania s line s32 showroom euro games technology

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!