RO EN

Mărimea contează. Aparate de slot slant top, cu ecrane mai mari şi calitate high-definition

ACASA > NOUTATI > Mărimea contează. Aparate de slot slant top, cu ecrane mai mari şi calitate high-definition 08.06.2017
aparate slot slant top p27 27 st slim p 27 32 h st egt romania

Aruncaţi o privire asupra gamei ample de aparate de slot slant top de ultimă generaţie de la Euro Games Technology. Cu design elegant, iluminare LED sofisticată şi sistem de sunet stereo de calitate excepţională, aparatele de slot slant top dezvăluie ecrane mai mari, cu rezoluţie clară high-def şi găzduiesc unele dintre cele mai atractive mixuri multi-game, care asigură entuziasmul jucătorilor, oriunde s-ar afla.

Cele mai recente și performante produse ca modelele P-27/32H St, se alătură binecunoscutelor P-27/27 St și P-27/27 St Slim.

P-27/32H St

Aparat de slot cu ecran principal de 27-inch şi iluminare atractivă LED, la care se adaugă un top box cu display de 32-inch format landscape, P-27/32H St iese imediat în evidenţă şi atrage jucători ca un adevărat magnet. Găzduind mixurile multi-game din ultima generaţie de mixuri dezvoltată – Collection Series – aparatul de slot P-27/32H St este disponibil cu următoarele colecţii: Orange Collection, Green Collection, Red Collection - fiecare conţinând 48 de titluri dintre cele mai populare din portofoliul EGT, sau cu Fruits Collection – cu tematică specifică şi 38 de jocuri.

Află mai multe informaţii despre P-27/32H St aici.

P-27/27 St și St Slim

Unul dintre cele mai de succes aparate de slot din portofoliul Euro Games Technology, P-27/27St se bucură ȋn continuare de un succes extraordinar, cu instalare la nivel mondial, devenind rapid elementul central în multe cazinouri şi săli de joc din întreaga lume.

A câştigat atenţia tuturor datorită ecranelor sale cu 3” mai mari decât modelele anterioare, dar și graţie celor 2 monitoare de înaltă rezoluție de 27” și monitorului principal cu funcţie touch screen integrată, pentru o mai mare interactivitate. Este uşor de ȋnţeles de ce este o atracţie principală pentru jucători din ȋntreaga lume. Iluminarea inteligentă cu LED-uri și sistemul de sunet stereo de ȋnaltă calitate creează o experiență sofisticată şi extrem de plăcută de joc.

Diversitatea bogată de jocuri este asigurată de unele dintre cele mai populare mixuri multi-jocuri EGT: Premier Series și Collection Series.

Versiunea P-27/27 St Slim asigură un confort mai mare pentru jucători ȋntr-un design mai ergonomic.

Aparatele P-27/27 St și P-27/27 St Slim sunt, de asemenea, disponibile şi în design alb – aceste versiuni au dobândit deja pe scară largă admirația pentru designul lor elegant şi aspectul unic. Ele dovedesc încă o dată adaptabilitatea EGT la cerințele specifice ale operatorilor şi la trendurile industriei.

Pentru mai multe informaţii despre P-27/27 St daţi click aici și pentru P-27/27 St Slim daţi click aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!