RO EN

Super Premier 75 – numele noii generații de aparate slot

ACASA > NOUTATI > Super Premier 75 – numele noii generații de aparate slot 07.07.2017
super premier 75 egt romania

După succesul fantastic pe care l-a avut Super Premier, EGT lansează noua generație a acestei linii de aparate de joc: Super Premier 75. O serie bogată de caracteristici îi rezervă locul de cel mai atractiv aparat de slot al orei actuale.

Monitorul curbat de 75 inch - o realizare unică în industria jocurilor de noroc – îl face extrem de atractiv pentru toți jucătorii pasionați.

Ecranul principal cu funcție touch screen de 27 inch asigură un confort superior în timpul jocului și o experiență mult îmbunătățită pntru utilizator. Îmbinarea designului spectaculos cu superioritatea tehnologică, suprafața din fibră de sticlă, perfect proiectată pentru a răspunde celor mai sofisticate gusturi, iluminarea LED, scaunul încorporat multimedia cu sunet stereo și butoane de control de pe mânerele scaunului, îi cresc notorietatea, poziționându-l vârf de gamă.

Caracteristici principale Super Premier 75:

  • Ecran curbat de 75 inch, orientat vertical;
  • Ecran principal de 27 inch, cu funcție tactilă;
  • Tastatură cu butoane dinamice OLED (opţional);
  • Sistem de sunet stereo de calitate îmbunătățită;
  • Lumină ambientală LED atractivă pe laturile cabinetului;
  • Contori mecanici bine poziționați pentru a avea acces ușor și bună vizibilitate;
  • Detalii ergonomice sofisticate ce asigură confortul distinct al jucătorului;
  • Sistem de acces uşor cu cheie electronică;
  • Susținut de platforma
  • Scaun multimedia confortabil care include: boxe stereo de calitate înaltă, controlul volumului de sunet, butoane: Start, Autoplay, Selectează Joc, Gamble, Selectează bet și funcțiile liniilor.

Grafica de cea mai înaltă și rafinată calitate încântă jucătorii de la prima vedere. Mixurile multi-game disponibile pe Super Premier 75 asigură interactivitata, iar fuziunea dintre tehnologia ultra- performantă și spectaculozitatea designului oferă jucătorilor o nouă dimensiune, mai fascinantă și mai atractivă.

Super Premier 75 va putea fi admirat și testat în cadrul EArena Expo, în perioada 4-6 septembrie 2017, la standul 401 al EGT.

Detaliile complete despre Super Premier 75 găsiți prin click aici.

super premier 75 egt romania 59e4c184bbf06 super premier 75 euro games technology romania super premier 75 euro games technology

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!