ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

O “super” instalare a EGT în Franța

ACASA > NOUTATI > O “super” instalare a EGT în Franța 12.10.2018
super premier 75 franta

După succesul aparatelor de slot Super Premier instalate în mai multe săli de jocuri de noroc din Franța, un alt "super" model al Euro Games Technology este pe cale să devină favoritul jucătorilor locali. Super Premier 75 poziționează jocul la un nivel excepțional pentru oaspeții noului Sanary-sur-mer, ultimul membru al familiei din grupul Vikings. Sala cazinoului este dotată cu 150 de sloturi, jocuri de masă, inclusiv Blackjack, rulete tradiționale și electronice.

Instalarea este rezultatul parteneriatului de lungă durată a Euro Games Technology cu operatorul de jocuri de noroc, precum și al performanțelor înalte demonstrate de produsele EGT la nivel local. Super Premier 75 este unul dintre cele mai inovatoare aparate de slot, iar acum are un loc central în cazinoul Sanary-sur-mer, unde își va dovedi curând potențialul real.

Dispunând de un monitor curbat de 75 inch orientat vertical, iluminare elegantă cu LED, precum și scaun multimedia confortabil cu sistem de sunet stereo de calitate înaltă și butoane de control al volumului pentru jocuri și sunet, Super Premier 75 atrage imediat jucătorii în orice sală de jocuri în care a fost instalat. Susținut de cea mai recentă platformă EGT, Exciter III, în Franța este preferat în cea mai mare parte cu mixurile multi-joc Red Collection, Orange Collection și Green Collection. Fiecare dintre ele conține 48 de titluri cu teme distincte, printre care se numără si cele mai populare jocuri ca 20 Super Hot, Amazons’ Battle, Almighty Ramses II, Thumbelina’s Dream și multe altele.

Super Premier 75 se numără cu siguranță printre produsele care vor consolida poziția EGT pe piața locală din Franța, creând oportunități pentru și mai multe livrări ale portofoliului de aparate de joc EGT în țară.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!