ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

EGT România lansează noua generație de terminale multiplayer

ACASA > NOUTATI > EGT România lansează noua generație de terminale multiplayer 21.05.2018
stork vs sline 2021

EGT România anunță ieșirea din producție a terminalului STORK - cel mai configurabil produs din gama multiplayer - la sfârșitul lunii iunie. Acesta va fi înlocuit de cea mai recentă inovație a EGT Multiplayer: linia de produse S-Line.

Cu designul său elegant și ergonomic, STORK a fost pentru cea mai lungă perioadă de timp în fruntea portofoliului EGT Multiplayer. Arătând o versatilitate incredibilă, STORK poate fi aranjat în diverse configurații, în funcție de specificul sălii de joc și de cerințele fiecărui operator. Începând cu luna iulie, STORK va fi disponibil pentru cumpărare / închiriere numai în sistemul OUTLET.

S-Line - o linie de produse revoluționară, cu patru moduri de configurare, va lua locul STORK, combinând caracteristicile unui aparat de slot cu flexibilitatea unui terminal. S-Line are un avantaj major prin faptul că poate fi conectat la centrele de rulete live ale oricărui producător. Cu un design trendy, mai minimalist și subțire, monitoare HD și o prezență impresionantă, terminalele S-Line se prezintă drept soluția cea mai avansată pentru orice cazinou din întreaga lume.

S-Line, linia de produse proaspăt lansată, va veni în curând în România în cele mai căutate versiuni:

S-32, S-32/32, S-32/32/32 - cu ecrane full HD de 32" cu touch screen, ecran de informare full HD de 32"  și ecran de vizualizare jackpot Full HD de 32", lumini LED dinamice interactive și sistem de sunet surround pentru cea mai bună experiență de joc a clientului tău.

Acesta va fi disponibil cu software-ul King Collection ce cuprinde multijocuri exclusiv în rezoluție HD care ajung la un total de 40 de jocuri - ruletă (cu până la 6 tipuri de rulete diferite).

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!