RO EN

Union Collection a obținut Aprobarea de Tip

ACASA > NOUTATI > Union Collection a obținut Aprobarea de Tip 16.08.2018
union collection aprobare de tip egt romania

Mult-așteptata colecție de jocuri, Union Collection, are acum Aprobare de Tip pentru România. Parte din Collection Series, unicitatea Union Collection constă în compilaţia de jocuri de ruletă live, automată şi virtuală, la care se adaugă un număr de 45 de jocuri dintre cele mai populare titluri din portofoliul Euro Games Technology, oferind o varietate unică de jocuri şi rulete potrivită tuturor pasionaților de interactivitate, distracție şi acțiune.

Cu o infuzie nouă de excelenţă în grafică, cu matematică ultra-performantă la bază, Union Collection demonstrează o nouă dimensiune în gaming.

Mixul de jocuri Union Collection este susținut de cea mai nouă și performantă platformă hardware, Exciter III şi poate fi instalat atât pe aparatele cu un monitor individual, cum ar fi terminalul multiplayer Stork şi ruleta Premier Roulette, cât și pe aparatele de joc cu 2 monitoare: Super PremierP-42V Up Curved, P-42V St Curved, P-27/27 St și St Slim, P-24/24 Up, P-27/32H St.

Union Collection are o interafață accesibilă, iar ecranul de selecție oferă oportunitatea jucătorului de a selecta dintre multiple denominații, printr-o navigare simplă și intuitivă, ușor de folosit. Ecranul superior afișează animaţii şi informații suplimentare despre familia de jocuri a fiecărui titlu.

Vezi aici mixul de jocuri Union Collection!

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!