RO EN

Vega Vision+ ST este acum disponibil și cu dispenser

ACASA > NOUTATI > Vega Vision+ ST este acum disponibil și cu dispenser 08.03.2021
awp vvst dispenser aprobare de tip

Unul dintre cele mai căutate cabinete EGT din generațiile anterioare, Vega Vision+ Slant Top, vine acum să încânte operatorii pasionați de AWP-uri cu o noutate.

Acesta poate fi de acum comandat și in varianta cu dispenser, numai împreună cu mixul de joc AWP Fruits Collection 2, compilația de 48 de jocuri cu fructe preferate de majoritatea celor care aleg această formă de distracție.

EGT România a obținut de curând și Aprobarea de tip pentru această formulă deosebit de avantajoasă pentru operatorii care doresc să-și îmbogățească portofoliul cu acest tip de aparat cu risc limitat.

Toate titlurile colecției AWP Fruits 2, susținută de puternica platformă Exciter III, pot fi vizualizate aici.

Având posibilitatea de a alege configurarea acestui cabinet cu dispenser, face din aceasta o facilitate de neratat pentru toți operatorii care plănuiesc să le ofere jucătorilor un confort sporit dat de oportunitatea de a-și ridica singuri câstigul.

Astfel AWP-urile cu dispenser, reprezentate pentru început de ultra-cunoscutul cabinet Vega Vision+ ST, vin să completeze portofoliul EGT România și să le ofere jucătorilor exepriențe de joc unice.

Specificațiile tehnice ale cabinetului Vega Vision+ ST sunt aici.

Pentru informații despre preț și modalități de achiziție, contactați echipa de vânzări EGT România la datele de contact disponibile aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!