ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

Video sloturile verii lansate de EGT Interactive

ACASA > NOUTATI > Video sloturile verii lansate de EGT Interactive 14.09.2021
egt interactive jocuri vara 2021

Echipa EGT Interactive a avut o vară aglomerată!

Lansări de jocuri noi, de cea mai înaltă clasă, cu povești uimitoare, grafică măiestuoasă și efecte sonore captivante au fost preocuparea lor principală în sezonul care tocmai s-a încheiat.

Astfel că, începând cu sfârșitul lunii mai și până în septembrie, colegii noștri au lansat nu mai puțin de 4 sloturi video, toate cu un foarte mare succes la public.

Aventura a început cu video slotul EGT lansat în luna mai, 30 Summer Bliss”, o promisiune de vacanță într-o destinație exotică, cu elemente grafice uimitoare, efecte încântătoare, rotiri sărate și plăți spectaculoase.

Cu 5 reel-uri, 30 de linii de plată fixe, 12 rotiri gratuite și un aliat puternic precum “Surferul” care sporește câștigurile, singura grijă este doar la “Wave Scatter Symbol” pentru a înregistra totaluri inimaginabile.

Luna iunie a fost dedicată festivalului! O invitație la petrecerea “Tirol Fest”, un joc vesel într-o atmosferă festivă, cu iz de sărbătoare. O paradă de caracteristici speciale ce aduc victorii cu recompense extraordinare. 6 reel-uri, 50 de linii de plată, 10 rotiri gratuite, dar și multe alte avantaje ce vin la pachet cu haine de sărbătoare.

Fii cu ochii pe simbolul “Tirol House Scatter” care apare pe toate rolele pentru ca petrecerea să fie una reusită!

Secrets of Sherwood și aventura continuă în același ritm cu lansarea din luna iulie. Atmosferă medievală, personaje atemporale foarte îndrăgite și suspans într-un joc aventuros, presărat cu povești noi dezvăluite la fiecare rotire. O călătorie în renumita pădure Sherwood, pavată cu comori, te umple de bogății imediat ce găsești sacul plin cu aur și faimoasa pălărie verde. Ai parte de surprize extraordinare la tot pasul, într-un cadru mirific de poveste.

Urmărește simbolul “Noble Thief Wild” din acest joc aventuros în care toate combinațiile câștigătoare sunt plătite de la stânga la dreapta și savurează beneficiile uimitoare care iți vor ieși în cale.

Vara se încheie în glorie cu “Viking Rising”. Dominat de același spirit de aventură, ultimul joc video EGT al verii te trimite direct în centrul acțiunii, într-o bătălie palpitantă cu civilizație acerbă.

Într-o noapte întunecată din ținutul scandinav, se naște legenda vikingului. Profită de acest joc cu 5 reel-uri și 10 linii de plată fixe unde “The Sacred tree” este scatter-ul care sporește câștigurile. Faci o incursiune în ținuturile străine pe care fără doar și poate ajungi să le cucerești.

Pentru premii importante, fii atent la “Wild Symbol”. Dacă acesta aterizează pe rolele 2, 3 și 4, se extinde apoi pe toate pozițiile și astfel beneficiezi de mult mai multe combinații câștigătoare.

Un sezon marca EGT Interactive, plin de noutăti, cu și mai multă distracție, senzații noi și provocări pe măsură!

Află mai multe despre noutățile sezonului și joacă gratuit aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!