ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

Exciter IV-tehnologia inovatoare a noii generatii de aparate slot

ACASA > NOUTATI > Exciter IV-tehnologia inovatoare a noii generatii de aparate slot 26.04.2023
egt exciter4 800x600

Inovatiile constante in materie de slot machines cu care EGT Romania si-a obisnuit clientii si cu care, in acelasi timp, aduce mereu un input valoros industriei jocurilor de noroc din tara, atrage dupa sine nevoia permanenta pentru dezvoltarea unei tehnologii hardware adecvate noii generatii.

Asa s-a dezvoltat Exciter IV care, in acest moment, este functional si ofera fabuloasa experienta de joc in locatiile partenerilor nostri.

Oferind stabilitate, eficienta, siguranta, putere si inovatie, Exciter IV este un catalizator dominant pentru calitatea deplina a jocului. Grafica si sunetul imbunatatite, animatiile clare, puterea de procesare mai mare, flexibilitate superioara sunt doar cateva dintre upgrad-urile aduse noului Exciter IV.

O noutate cu totul favorabila operatorilor o reprezinta conversiile si update-urile de soft care nu mai necesita kitul fizic de conversie, ci se pot implementa incarcand informatiile direct de pe orice memorie portabila USB. Mai rapid, mai usor si mai eficient pentru parteneri.

Gradul mai mare de stabilitate si protectia maxima sunt colaboratorii de baza in desfasurarea de o maniera impecabila a jocului. Toate aparatele de joc ale noii generatii, General Series, sunt sustinute de Exciter IV, oferind cele mai inalte standarde de joc.

Pentru detalii, intrebari, conversii, echipa de vanzari EGT Romania va sta la dispozitie la numerele de telefon pe care le puteti accesa aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!