ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

Noi instalări Bell Link în săli de jocuri cu renume

ACASA > NOUTATI > Noi instalări Bell Link în săli de jocuri cu renume 25.06.2023
bell link 800x600 v2

Cel mai nou produs EGT România, sistemul de jackpot global Bell Link, este alegerea celor mai renumite săli de jocuri din țară. Partenerii nostri care l-au instalat deja își încântă clienții cu cele patru niveluri de joc, funcții atractive și clinchete norocoase de clopoțel.

Maxbet, Magic Games, Winbet, Magnum si Fortuna sunt parte dintre partenerii EGT România care au ales întotdeauna să joace în tandem cu noutățile din industrie și să ofere clienților cele mai noi tehnologii și ultimele generații în materie de slot machines, jocuri și sisteme de jackpot.

Experiența de joc a end-userilor rămâne întotdeauna ghidul de acțiune al oricărui operator. Așadar, calitatea, noutatea, divertismentul oferite au prioritate în alegerile partenerilor nostri, iar EGT România este mereu preocupată și livrează constant produse și servicii pliabile acestor nevoi.

Bell Link face parte din lista de produse de ultimă generație, fiind creat special pentru cele mai noi aparate de joc, din gama General Series, dar și pentru cele mai rafinate gusturi.

Cu patru niveluri de joc, două dintre ele fixe - Minor și Mini - și două niveluri de jackpot progresive, respectiv Grand și Major, sistemul Bell Link oferă o experiență complexă de joc alături de funcția de declanșare a clopotelor prin culori diferite. Sistemul de jackpot include jocul bonus Bell Link și modul Reels Boost care îmbogățesc divertismentul jucătorilor și acordă multe extra-uri celor norocoși.

Partenerii noștri sunt întotdeauna primii care beneficiază de inovațiile EGT România astfel încât end-userii interesați de pachetul de entertainment pe care îl caută în cadrul unei săli de joc sau al unui cazinou, îi vor alege mereu și, în plus, le vor acorda acestora încrederea că acolo este locul unde primesc inovația, noutatea, divertismentul și experiența pe care le caută.

Informații suplimentare despre sistemul de jackpot Bell Link puteți accesa aici.

Bell Link are Aprobare de Tip. Informații complete aici.

Pentru alte detalii, instalări, comenzi, contactați managerii de vânzări EGT România la datele de contact afișate aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!