RO EN

EGT Interactive participă ca Sponsor GOLD la iGB Live, în Amsterdam!

ACASA > NOUTATI > EGT Interactive participă ca Sponsor GOLD la iGB Live, în Amsterdam! 22.09.2021
egt interactive participa igb live 2021 1

EGT Interactive este încântată să participe din nou la iGB Live în Amsterdam, în calitate de sponsor GOLD al evenimentului. Expoziția va avea loc în perioada 28 Septembrie - 01 Octombrie 2021 la RAI Amsterdam, în Olanda.

Echipa EGT Interactive este nerăbdătoare să-și întâlnească personal partenerii la standul J20 pentru a socializa și învăța despre succesul în industrie.

Compania este foarte încântată ca are ocazia să prezinte, în cadrul acestui mare eveniment, cele mai noi sloturi video produse integral de la zero.

Elementele nou adăugate sunt realizate intern – de la concept, dezvoltare și până la implementarea propriu-zisă cu caracteristici interesante și un joc captivant.

Unele dintre titlurile de care invitații se vor bucura în cadrul standului EGT Interactive sunt: 20 Golden Coins, Orient Story, Secrets of Sherwood și Viking Rising. De asemenea, vor fi prezente și sloturile din celebra categorie cu “Fructe” precum Burning Hot, Shining Crown și multe altele.

Todor Zahariev, Directorul General al EGT Interactive, menționează: “Suntem foarte încântați că luam parte la unul dintre cele mai mari evenimente din industrie - iGB Live.Toate echipele noastre au muncit extrem de mult și în sinergie pentru a oferi unul dintre cele mai bune sloturi video de pe piața de iGaming.Suntem nerăbdători să ne întâlnim personal cu partenerii noștri din întreaga lume și să le prezentăm ceea ce am făcut noi în ultimul an!”

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!