ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

EGT participă la Indian Gaming Show 2018, alături de Reel Games

ACASA > NOUTATI > EGT participă la Indian Gaming Show 2018, alături de Reel Games 10.04.2018
egt la indian gaming show 2018 2021 2021

Euro Games Technology, alături de partenerul său din America de Nord, Reel Games Inc., vor fi prezenți la cea de-a 33-a ediție a Indian Gaming Show, care de data aceasta va avea loc în perioada 19-20 aprilie în cadrul Las Vegas Convention Center.

EGT continuă să câștige teren pe piața din S.U.A., fiind în prezent deschise instalări în Florida, Connecticut, Oklahoma, Michigan și California, iar prezența constantă la expoziții dedicate industriei jocurilor de noroc contribuie, de asemenea, la succesul înregistrat de EGT.

Cel mai nou produs lansat, jackpotul cu temă chinezească Fu Gui Rong Hua, a generat performanțe puternice cu o serie de instalări la activ și va putea fi admirat și testat din nou la standul EGT 1229. De asemenea, debuturile 3 Happy Hits și Diamond Life-2 vor fi cu siguranță un succes printre jucători.

3 Happy Hits este un sistem de jackpot progresiv, cu 3 nivele, care creează o experiență unică de joc prin combinația de jackpot-uri individuale și comune. Mixul de jocuri Multi-1 cuprinde 6 titluri cu impact vizual. Acesta va fi prezentat pe aparatul de slot EGT P-42V St Curved - un model de slot considerat indicator de referință în portofoliul companiei pentru ecranul tactil curbat de 42 inch, designul modern și platforma Exciter III extrem de eficientă.

Compania subsidiară a EGT, EGT Multiplayer, va prezenta elegantul terminal STORK al seriei S-Line. Modelul poate fi configurat în multiple moduri și este echipat cu monitoare touch screen LCD-TFT cu ecran lat de 22 inch și un display de 7 inch pentru anunțuri și prezentări.

Un altă latură a jocurilor va fi prezentată de EGT Interactive, cu peste 150 de titluri pentru dispozitive desktop și mobile.

Vizitatorii expoziției vor experimenta o gamă largă de produse de înaltă calitate la standul EGT. Am construit relații pe termen lung cu multiple cazinouri și incheiem noi parteneriate în fiecare zi. Cu siguranță clienții si vizitatorii noștri se vor bucura de gama variată de produse și servicii de gambling pe care o prezentăm și vă asigurăm că suntem focalizați pe crearea de conținut interesant pentru jucătorii de astăzi și pentru noua generație.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!